Hogy fogalmaznátok meg azt hogy "stresszes élet"?
Nálam ezt jelenti: elutazik a főnököm, helyette kell helyt állnom, gyakorlatilag én vezetem a céget míg ő nincs. Emellett főiskolára járok, a vizsgaidőszak nem kifejezetten stresszmentes időszak. Mindezekhez még hozzáadódik, hogy párommal most készülünk beperelni a volt üzlettársát. És akkor még nem beszéltem az esetleges anyagi problémákról.
A korai vetéléshez szerencsére nem tudok hozzászólni, de biztos vagyok benne, hogy kihat a szervezetre a stressz. Nálam pl egy hetet késett fentiek miatt, pedig eddig napra pontosan jött.
Nekem majdnem világgá ment a babám 6 hetesen a melóm miatt. Érdekes, mióta nem dolgozom, semmi baj. Nagyon stresszes a melóm, gondolom arra vagy kíváncsi, miből áll ez. Maga a meló is parás, mindig rohanás van, idióták az ügyfelek, egyre több adminisztráció, minden egyre drágább, ezért a főnököm is ingerültebb,meg az emberek is.Minden tegnapra kell, és sosincs vége. Nincs sikerélmény.Nem tudom befejezni, csak abbahagyni, de akkor már rég otthon kéne lennem, közbe mi van a gyerekekkel,ki figyel a cukorbeteg kislányomra, nem beszélve az iskolai dolgokról, szülőik, mit kell befizetni,és az anyagi gondok...de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. pár nappal, mielőtt bevérzett a lepény alatt, csúnyán összevitatkoztam a főnökömmel. Nem tudom, befolyásolta-e, hogy baj lett. Minden esetre most nem dolgozom. Az anyagiak ezáltal nem javultak, mégis jól vagyok.
Szóval szerintem mindenképp összefügg a korai vetéléssel. Vigyázz magadra!!! (24 hetes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!