17 hetes elmúltam, sokat keményedik a hasam alja, normális ez?
Figyelt kérdés
A 18hétbe léptünk már 3napja,kb 4napja vettem észre,hogy főleg esténként sokat bekeményedik a hasam alja,ez mindenkinek ilyen..azt mondta a védőnőm ilyenkor a magnézium mennyiséget kell növeljem és szedjek magne b6ot.Szerintetek ez a megoldás?2008. febr. 8. 21:50
1/2 anonim válasza:
Szia!Normális nem normális... ki tudja kinek mi a normális !:)))A védőnő nem mond hülyeséget de a magnéziuot nem növelheted az egekig.Nekem is igy volt/van és főleg akkor ha nem figyelek arra hogy eleget pihizzek.Feltett lábbal délután vagy mikor szükségét érzem és meg tehetem -bár én ki vagyok irva-.A banánban is van magnézium és az is használDe pihi nélkül mit sem érnek a bogyók....
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én most kaptam ugyanerre illetve görcsökre Magnézium citric-et napi 3x2.
Minden esetre az orvosoddal beszéld ezt meg ne a védőnővel mert az orvos tudja,hogy mennyit szedhetsz be naponta.
Én eddig szedtem a gravidát és Magne B6-ot napi 2x1-et, lehet nem volt elég. Ja, és feküdj oldalt ilyenkor ne hanyatt.
Üdv. 16 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!