Miben és hogy változtatok lelkileg, szellemivel terhesség alatt?
Érzékenyebb lettem, sírósabb voltam. Képes voltam azon elbőgni magam, hogy nem tudtam kibontani egy Túró Rudis zacskót. :)
Szellemileg: mindent elfelejtettem, de tényleg...egy pillanat műve volt, és már nem is tudtam mit csináltam, vagy mit akartam csinálni. S egyáltalán hol vagyok... :)
Párommal szemben minden rendben volt, bár meglehetősen furcsállta, amikor csendben ültem a konyhaasztal mellett, kezemben a Túró Rudi és csak sírtam, sírtam... :)
én talán csak a 9honap alatt 2szer ha sirtam,de most lenne kedvem,mert nem sokra szulok,és csak most kezdek félni...Az étvágyam hatalmas,már 12kilo feleslegem van,alig birok mozogni.A párom nagy szerencséje,hogy o szinte az egész terhességem alatt 230km-re volt tolem,ígyhát nem tudtam kitolteni rajta a duhomet,csak néha-néha skypeon,de akkor kapott rendesen,pedig nem tehetett rola szegény.7végente meg mikor itthon volt,akkor minden oké volt,tudatosult bennem,hogy nincs velem egész héten,ezért még azt a 2és fél napot mig velem van,nem fogom végigcirkuszolni.
Persze a sex már 1ideje nem megy,pedig elotte....huh!! :P
Remélem ez elmulik majd szuléssel,mert már bekattanok,én szeretnék szeretkezni de a testem vhogy nem.A párom turelmes,legalább is ugy mutatja.De mindent megbeszéltem vele,hogy ez csak 1ideig tarto állapot,és már lassan elmulik,szoval nyugodjon meg.
Udv.: Bia :)
Totál hülye lettem.
Mindig bőgök (az első és utolsó trimeszterben).
Depi vagyok, már a férjemre is utálattal nézek. Pedig eddig őt láttam a világ legrendesebb férfijának.
Gááááz. Lehet, segítség kéne.
Aggódok mindentől. Időhiánytól, betegségektől, magamtól.
Szegény páromnak az egyik arcszeszét nagyon nem bírtam az elején, illetve állandóan piszkálom, hogy gyakrabban mosson kezet, és szappannal, úgy mondom neki, mintha óvodás lenne. :))) Pedig elégszer mos, nem arról van szó...
A legelején, kb. 8 hét, állandóan bőgtem, vagy bőgni tudtam volna mindenen, kitaláltam például, hogy a gyerekem majd felnő és közli, hogy ő nem ilyen anyát akart, hanem klasszisokkal jobbat. :)) Meg amikor penészirtót használtunk, azon bőgtem, hogy most ezt belélegeztem és biztos két feje lesz a gyereknek vagy 30 ujja (nem voltam a közelében a penészirtónak, csak messziről éreztem a szagát). :)
Illetve, egyes napokon rettentő ingerült vagyok, minden látható ok nélkül, és ilyenkor legszívesebben mindenkivel kiabálnék olyan apróságok miatt, amiket amúgy észre sem veszek.
De már múlnak ezek, így a 15. héten. (Majd jön más... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!