Dr Sziklai József 13. ker SZTK?
Figyelt kérdés
Véleményeket,tapasztalatokat szeretnék kérni.2011. ápr. 1. 11:10
11/14 anonim válasza:
Én is most jöttem tőle, nagyon lekezelő és illetlen volt. Talán az volt a baj, hogy ma én voltam az utolsó de mégcsak nem is köszönt, csak kapásból lebaszott, hogy miért nézem őt szolgának amiért időpont nélkül jövök. Azt tegyük hozzá én voltam az utolsó és még hátravolt 1 órája a rendelésből. Csak egy receptért ugrottam be. Majd a végén megkért, még véletlenül se menjek hozzá ha orvost akarnék váltani, mert neki nem kell ilyen beteg. Már értem miért csapkodták az ajtókat az előző betegek is...
12/14 anonim válasza:
Mindenki nagy ívben kerülje el! Egy arrogáns, lekezelő, öntelt fasz(már bocsánat de nem lehet rá mást mondani) arról nem is beszélve hogy olyan öreg, hogy beszélni se tud már rendesen.
13/14 anonim válasza:
Á, rettenetes alak. Eddig háromszor voltam nála. Már az első alkalommal kioktató, lekezelő volt, mindent úgy mondott el nekem, mintha retadrdált lennék. Ráadásul többször, hiába mondtam neki, hogy ezt elsőre is értettem, de nem ezt szerettem volna kérdezni...Második alkalommal valamelyest normális volt, amit én már boldogan nyugtáztam. Harmadik alkalommal megint rendkívül kioktató volt, szinte nekem esett pl. azért, hogy rakjam el magam elől a papírjaimat, micsoda tiszteletlenség (amik egyébként az ott kapott leletek voltak). Egyébként meg már 120 éves, rég nem kéne már rendelnie. Persze lehet, hogy ő mindig ilyen háklis hólyag volt. Az ember szerintem legkevésbé megalázást és kioktatást vár egy nőgyógyászati vizsgálat előtt, úgyhogy ha más is szeretné ezt elkerülni, ne hozzá menjen.
14/14 anonim válasza:
Én multhet csütörtökön voltam nála terhes gondozáson, mivel ide küldtek, mert nincs pesti lakcimem. És a védőnőm beszélt vele hogy fogadjon. Ezt el is mondtam neki is fellazadt hogy ő ilyet nem mondott, de azért megvizsgal. Elég bunko volt és lekezelo. Most is itt ülök, 8ra van időpontom és már félek szó szerint, hogy megint hogyan fog velem bánni... Vén fasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!