Dr Sziklai József 13. ker SZTK?
Ő ugyanaz, aki régebben a 15.kerületiben volt? (Mert nála pont voltam párszor:-))
Vagy csak véletlen egybeesés?
(Bocsi, hogy OFFoltam)
Első vagyok, nekem nem volt igazán szimpatikus, elég hűvös és cinikus volt velem amiatt, hogy előtte kb 3 orvos már írt a kiskönyvembe, megkérdezte, mit keresek akkor ott, a vérvételről küldtek át, hogy írja alá a papíromat.
Lehet, pont rossz napja volt.
A jövő hétre kaptam időpontot,remélem,hogy jó napja lesz.Elég eltérőek a vélemények.
Köszönöm
Röviden, tömören szerintem (lehet csúnyán hangzik, de!!!) undorító lekezelô stílusú vén f@sz!!!!!
dr. Sziklai minôsíthetelnûl viselkedett ahhoz képest hogy fájdalmakkal érkeztem a rendelôbe. Lekezelô volt és arrogáns! Megvizsgált vagy inkább úgy is fogalmazhatnék megkínzott, majd közölte nem nôgyógyászati a problémám. Pedig szerintem egyértelmûek voltak a jelek és a panaszaim is. Csak jelezném hogy 3napra már mûtöttek egy olyan helyen ahol meghallgatják és foglalkoznak a betegeggel. Lehet hogy péntek délután volt de talán nem a napnak kellene befolyásolnia hogy egy "orvos" foglalkozik-e egy beteggel.
Ma voltam a Sziklai doktor úrnál. Azért mentem a rendelőbe, mert hétvégén erős alhasi fájdalmaim voltak. Reggel bementem dolgozni és már úgy éreztem, nem bírom tovább. Ez a rendelő volt a munkahelyemhez legközelebb. A körzeti orvosom telefonon azt javasolta, h menjek a legközelebbi nőgyógyászhoz... Sziklai doktor úr, amikor meghallotta, h nem a kerületben lakom, első körben kioktatott, h a lakóhely szerinti szakrendelőbe kell mennem, még akkor is, ha fájdalmaim vannak, valamint utána közölte nagy kegyesen, hogy megvizsgál ugyan, de ellátásban nem fog részesíteni... Nem tudtam mire vélni a dolgot és először azt hittem viccel... de rá kellett jönnöm, h nem.
Közölte továbbá, hogy a kerületi betegektől vettem most el az időt...
Megvizsgált és tovább irányított a lakóhely szerint illetékes szakorvosi rendelőbe.
Csak mellesleg jegyzem meg, h a lakóhely szerint illetékes rendelésre egy hónappal későbbre kaptam időpontot...
Fizetem a TB-t havonta, nem is keveset... Magán orvosra nincs pénzem... Majd ilyen ellátásba futok bele...
A doktor úrról és a Magyar egészségügyről is megvan a véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!