Szerintetek hány hetes terhesnek nézek ki?
2011. márc. 31. 20:06
11/18 anonim válasza:
Hűha:) Akkor tényleg jó nagy a pocid.
12/18 anonim válasza:
Nekem is ekkkora volt 14 hetesen, pedig vékony testalkatú vagyok. De hát lelőtted a poént, mielőtt tippelhettem volna!
Gratulálok a babához!
13/18 anonim válasza:
Én is úgy 14-16 hetet akartam írni, mert nekem is ekkora hasam volt annyi idősen, és én sem híztam szinte semmit. Most 32 hetesen akkora a hasam, hogy már sokan megkérdezték, hogyhogy nem szültem még meg.
14/18 anonim válasza:
én is 12-15 ig írtam volna....nekem nem tűnik nagynak...kb nekem is ekkora volt pedig 48 kg voltam....azért 26 héthez nagyon kicsi lenne:))
15/18 anonim válasza:
Nekem 23-24 hetesen volt ekkora. Nekem mondjuk végig pici pocim volt, de nem is az a lényeg, hogy kicsi vagy nagy a has, hanem a baba a lényeg!
Szerintem is nagy a pocakod, így 14 hetesen, de lehet, hogy majd lelassul a növekedése. S különben is szép pocak! :)
16/18 anonim válasza:
Én csak azzal tudlak "nyugtatni", hogy nekem is kb. ekkora, de én még csak 10 hetes vagyok... Igaz, 5. baba...
17/18 anonim válasza:
14 hetes vagyok és picit nagyobb a pocakom, bár második gyerek. (gratula az 5.-hez előttem)
Én is fel akartam tenni a kérdést, mivel én is kicsit nagynak tartom a pocakot, bár első babával is első és harmadik trimeszterben nőttem sokat, a másodikban kevesebbet.
Megspóroltad nekem a képfeltöltést.
18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ mindenkinek, megnyugtattatok!!
2011. ápr. 3. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!