Augusztus 10-re kiírt kismamák, hogy vagytok? Fog Nyíregyházán ekkor szülni valaki?
Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 15:31
1/5 anonim válasza:
Szia.Én aug15-re vagyok kiírva,de én Pesten szülök.Görcsölget a hasam:( és most hányingerem van.Te hogy vagy?
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon változó a közérzetem, de ezt szerintem az időjárás is befolyásolja, bár most jól érzem magam! Míg be nem töltöttem a 14 hetet bármit is ettem kihánytam, most 16 hetesen sokat eszem és szinte csillapíthatatlan az éhségem.Biztos hamarosan neked is elmúlik a hányinger és az enyhe görcsölés.
Boldog babavárást:)
2009. febr. 26. 15:59
3/5 anonim válasza:
aug.7-re vagyok kiírva és Szegeden szülők.voltak gyenga panaszaim az első 3 hónapban de mostmár minden elmult.Olyan a közérzetem mint ahogy a nagykönyvben meg van írva,az előz terhességem nem ilyen volt.Ti tudjátok mára nemét?Voltatok AFP-n?
4/5 anonim válasza:
Szia! Én augusztus 26-ra vagyok kiírva, és Nyíregyen fogok szülni. Nekem szerencsére jó a közérzetem, csak az aluszékonysággal vannak gondjaim. Bár én ezt az alacsony vérnyomásomra és vércukorszintre fogom. Jó babavárást, 14 hetes.
5/5 A kérdező kommentje:
AFP-n ma voltunk, a nemét valószínüleg majd március 10-én fogjuk megtudni, ha nem lesz nagyon szégyenlős a babám:)
2009. febr. 26. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!