Normális a bővebb folyás a 2. trimeszterben?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az 1. és 3. trimeszterben jellemző a bővebb folyás,de én 16 hetes vagyok,és elég sok van,igaz nem mindennapos.3 napja voltam dokinál, azt mondta minden ok.Ma viszont volt egy olyan fura dolog, hogy még a szokásosnál is több volt,csak kicsit volt fehéres, és a nagyobb része hígabb, átlátszó, tudom hülyeség, de egy pillanatra megijedtem, nem-e a magzatvíz szivárog.Az vígasztal, hogy a doki mindent rendben talált, de amúgy lehetett a magzatvíz, vagy csak pánikolok feleslegesen?2008. febr. 8. 16:22
1/3 anonim válasza:
Nekem is bővebb a folyásom,ne aggódj.
Ez még nem a magzatvíz,de eljön az is!
Boldog babavárást!
20 hetes kismami
2/3 anonim válasza:
Én a 19. hétben vagyok és nekem is erősebb a folyásom mint az elején a terhessegnek hol fehéres hol kicsit barnásabb a doki szerint nincs ok az aggodalomra.
Úgyhogy csak azt tudom tanácsolni ,hogy ne izgulj.Minden jót!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok, akkor nem pánikolok.Nektek is boldog babavárást!:-)
2008. febr. 8. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!