Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit éreztetek mikor először...

Mit éreztetek mikor először megmozdult a kis csöppség?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:

20 hetesen. Első baba, hátsó fali lepény.

Lustika volt eléggé a kisasszony, alig-alig mocorgott, úgy kellett mindig keltegetni a vizsgálatokhoz is, hogy normálisan le tudják mérni...

Most meg le se lehet állítani, 5 hós és örökmozgó :D

2009. febr. 26. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Az első gyerekemnél fokozatosan, napról napra erősebben éreztem bélmozgáshoz hasonló mocorgást. Mint amikor pl babot eszem és az dolgozik a beleimben, "pattogós" érzés. (nem tudom másképp elmondani)

A második baba pedig hirtelen rúgott egy nagyot, ez sokkal egyértelműbb volt.

Nem hiába, a második fiú...

2009. febr. 26. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Az elso mozgasat a fiamnak ugy 15-16 hetesen ereztem, Olyan volt mintha nagyon kellene pukizni...es egy nagy legbuborek maszkalt bennem.

Aztan az elso szamomra igazi mozgast egy ejszaka ereztem, amikor is a hatamon fekudtem, kb ugy 20 hetes lehettem amikor is egy hatalmasat es hatarozottat rugot...en meg majd kiugrottam a borombol oromomben :) onnantol kezdve minden nap egyszer legalabb tudtomra adta h itt van...reggel ugy keltunk h a hatamra fordultam, jo reggelty koszontem neki es kertem a reggeli pacsimat :) o pedig megbokte a tenyerem. :)

2009. febr. 26. 14:11
 4/8 A kérdező kommentje:

jaaj de ééédes!! :-D

köszönöm a válaszokat.

én 13+4 hetes vagyok, de nagyon furit érzek, ilyet még soha.olyan kis kapirgálást, h nagyon viszketek belül...:-D sztem a picur, de várom a biztos jeleket...

2009. febr. 26. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Az még bíztos nem az!Ahhoz picike és gyenge!Én 19-hetesen éreztem elöszőr,egyböl rugott vagy 6-ot!
2009. febr. 26. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:
16 hetes vagyok és már én is nagoyn várom azt a határozott rúgást, kissebb bizsergéseket és bélmozgáshoz hasonló valamit szoktam érezni ha a hátamra fekszem, de ez még nem elég egyértelmű jelzés. Első baba szóval nem igazán tudom mit is kell érezni:)
2009. febr. 26. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Finom remegést.
2009. febr. 26. 16:07
 8/8 anonim ***** válasza:

En tizennyolc hetus vagyok mostmar hatarozottabban erzem a kisebb uteskeket olyan mintha a szivem dobogna csak nagyon lassan mikor erzem a mozgasat! Mar a ferjem is erezte es el volt ragadtatva! Nem kizart hogy erzel valami halvany csiklintast en is ugy ereztem 14 hetusen mindenki azt mondta hogy lehetetlen, gondolom az is kozbe jatszott hogy erosen szerettem volna mar ha erzem a mozgasat es lehet hogy kepzelodtem de az is lehet hogy nem. Emlekszem viszont egy alkalomra 16 hetes lehettem vagy meg annyi sem es ejjel vecezes utan nagyon almosan visszahuppantam az agyba a hasamra a kovetkezo percben ereztem egy nagy "utest" olyan hatalmas luktetes volt gondolom a fiam figyelmeztettett hogy neki ez a helyzet nem smakkol!!:)

Boldog baba varast es aztan majd ird meg ha vegul hatarozottan erezted a mozgast! Addig is turelem:)

2009. febr. 26. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!