Milyen nevet adjunk kisfimnak?
Figyelt kérdés
Egy hónap múlva szülök, teljesen tanácstalanok vagyunk. Kislányból van kedvencünk. De fiúból?? Nektek melyik tetszik?2011. márc. 30. 14:56
11/20 anonim válasza:
Döntsétek el ott gyorsan... Én már hallottam ilyenről.... Nem tudtak dönteni, és ott ami beugrott...
12/20 anonim válasza:
Dániel a kedvenc... tetszik még: Barnabás, Benjamin, Máté, Dominik, Zalán, Ádám, Kornél, Tamás... :-)
13/20 anonim válasza:
Nekem 3,5 hetem van ha fiú lesz akkor Hunor de szóba jött még az Adrián Andor is
14/20 anonim válasza:
Hat fiu nevet nekem is nagyon nehez talalnom, marmint olyant ami tetszik is, mert sjanos egy sem tetszik. Kiderult hogy sajnos fiam lessz, 2 honap mulva szulok de nevvel en is hadilabon alok, en egy nevet kivalasztottam hogy ha nem jut mas eszembe akkor legyen hirtelen mit adni neki..ez a Norbert. meg talan ugy elmegy a Valentin nev is..
15/20 anonim válasza:
18/20 anonim válasza:
Olyat keressetek, ami jól megy a vezetéknévhez is :D én kislányt szerettem volna, de kisfiam lesz és sok gondolkodás után a Kristóf mellett döntöttünk :) nincs belőle "tucatszám" de nem is olyan magasröptű, mint a manapság felkapott utónevek..Benett, Ricardo meg ilyenek :D
19/20 anonim válasza:
tegnapi 16.25-ös- Jaj- ne mond már hogy SAJNOS fiam lesz!!! Ha idekint lesz, tudod milyen lelkifurdalásod lesz, hogy ilyet leírtál?? Úgy fogod imádni, hogycsakna!!
A lényeg az egészség, örülj, neki, hogy egy gyönyörű kisfiad lesz!
Hiába kértek itt neveket, nektek kell eldönteni, mi tetszik nektek, és mi jó a vezetéknévhez.
Pl József, János, Sándor - ilyen neveket akartok?
Vagy valami most divatosat: Gergő, Máté, Levente??
vagy valami ritkát? Olvastam itt Zimányt meg Nétuszt is!!
Sztem nagyon szép név az Attila, Tamás, Zoltán, Péter is, de mindenkinek más név tetszik, nektek kell dönteni!!
Boldog babavárást!
20/20 anonim válasza:
szia!én 25 hetes vagyok nekem is kisfiam lesz és mi az Ákos nevet választottuk neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!