Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy fáj, amikor mocorog. Mit...

Úgy fáj, amikor mocorog. Mit tegyek? Ez normális?

Figyelt kérdés
40+2 hetes kismami vagyok és tegnap óta ahogy babám megmozdul, olyan érzésem van mintha hirtelen kést forgatnának a hüvelyemben és ez kisugárzik a combomba. Nekem elég fájdalmas, jóval kellemetlenebb mint maguk a görcsös méhösszehúzódások, amiket már hetek óta érzek (jóslók). Veletek is van ez így? Azt mondták nagyon lent van már a baba. Lehet, hogy nyom egy ideget?
2009. febr. 26. 06:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Tapasztalatot írni sajnos nem tudok, de türelem, hisz már nem sok van hátra, biztos ez lehet az ok. Készül a babód nagyon a külvilág felé. Gratulálok. Könnyű szülést kívánok :)
2009. febr. 26. 07:03
 2/2 anonim ***** válasza:

én 39,3 hetes vagyok, de nekem is van ilyen, en azt hittem ez a josló, amig tegnap ejszaka nem ereztem a joslót.

nekem nincs lennt a babam, biztos nem amiatt van.

kitartas.

neked legalabb mar nincs sok hatra :)

konnyu szulest!

2009. febr. 26. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!