Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes vagyok és amikor...

22 hetes vagyok és amikor mocorog a babám mindig a hasam alján érzem. Normális ez? Ilyenkor még lent van, vagy csak a lábacskái vannak ott?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Normális.Én is csak lennt éreztem egy darabig,de már nem tudom hányadik hétig.
2011. márc. 8. 09:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális, volt hogy én is csak a lábacskákat éreztem, de én fent, mert be volt fordulva.
2011. márc. 8. 09:32
 3/8 anonim ***** válasza:
valószínűleg jól gondolod, hogy még harántban fekszik (ami egyébként teljesn normális) és azért érzed lent.
2011. márc. 8. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Általában én is lent érzem. A méhed ilyenkor kb. a köldöködig ér. Sok baba harántos ennyi idősen, az enyém is úgy helyezkedik el, hogy fölül van a háta kifli alakban és a keze-lába díbol odalenn.
2011. márc. 8. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a 24.hétben vagyok és annyira lent érzem,mintha szinte a szeméremdombomnál lenne.Tegnap azt mondta az orvosom,hogy nem baj,teljesen normális.:)
2011. márc. 8. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:

09:40 vagyok

nekem is harántba volt 22 hetesen. és a 28 hetes vizsgálat előtt még mindig lent éreztem mozogni. gondoltam akkor még mindig nem fordult be, erre közölték velem, hogy már fejfekvéses. meglepődtem.

2011. márc. 8. 09:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is sokszor lent érzem a hasam aljánál, időnként a köldökömnél. Holnap megyek dokihoz, megnézzük mit csinál bennt! :)

24+5 hkm

2011. márc. 8. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, normális. Én is épp 22 hetes vagyok és én is leginkább alul érzem, nagyon lent, ha érted:) De ma voltam tanácsadáson és megnyugtatott a védőnő és az orvos is, hogy ez teljesen normális. Úgyhogy: nyugi!:)
2011. márc. 8. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!