Hol találok egy megbízható, emberséges orvost Budapesten, aki jó ha jártas a vetélésben?
Figyelt kérdés
5 vetélésen vagyok túl:(ilyesmiben is jó ha jártas a doktot.2008. febr. 8. 10:59
11/14 anonim válasza:
Szia
Nekem nagyon jo az orvosom,tenyleg csak ajanlani tudom.
Dr.Baltschik Miklos,a Janos Korhazban foorvos,es a XII.ker-ben van maganrendeloje.
Ha erdekel szivesen megadom az elerhetoseget.
10 hetes kismama
12/14 anonim válasza:
Szia
Ez az En orvosom honlapja,En tenyleg csak ajanlani tudom Ot,evek otas hozza jarok,voltam "eleg "beteg is es mutet nelkul meggyogyitott,egy barati hazasparnak segitett,h babajuk legyen,ugyhogy En tenyleg csak ajanlani tudom.
10 hetes kismama
13/14 anonim válasza:
Én is a Timmermann Gábort ajánlanám! Ő a legjobb :)
14/14 anonim válasza:
dr Zsolnai Csaba Balázs! Profi, az apja is az. Szent János Kórházban főorvos, ahol most adtak át új szülészetet! Fontos szempont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!