Mi a véleményetek ezzel a 4D ultrahangos [Polus centeri] rendelővel?
2011. márc. 29. 09:31
1/3 anonim válasza:
Nekem nem nagyon tetszett. Kedves volt ugyan a nőci, de olyan kérdéseket tett fel, amitől teljesen elbizonytalanodtam... PL: miközben nézi a gyereket: minden rendben volt a tarkóredővel? De olyan sejtelmesen... Furi volt.
Hiába szerettük volna tudni a nemét, mikor mutatta, akkor sem kapcsolt át 4D-re... Voltam már az előző babával 4D-n, ott kellemesebb hangulattal jöttem ki.
Ja, és a 45 perces genetikai UH, az kb 25 percet takar... Na nem mintha nem lenne elég, de akkor is.... Ha azt írják, és azért fizetsz, akkor... És mi emiatt mentünk fel Pestre...
2/3 anonim válasza:
Én konkrétan a Pólusban dolgoztam két héttel ezelőttig úgyhogy valamennyire ismerem a nőt.Nem biztos, hogy oda mennék 4 D-re...De hát ezt neked kell eldönteni.Ha elfogadsz egy tanácsot én javasolnám neked az Istenhegyi gén klinikát.Ott is csinálnak 4D-t.13000 forint és nagyon kedvesek.Ha úgy döntesz hogy oda mész akkor a Bátorfy dokihoz kérd magad.Magyarország egyik legjobb uh-os dokija.Én most voltam nála geneikai uhangon és hihetetlenül szuper a csapat aki ott dolgozik.
3/3 anonim válasza:
Én ennél a cégnél voltam, csak az Oktogonon.
Nem vagyok elájulva tőlük.
Csalódás volt. A hozzáállás, minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!