Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy védőnős kérdés. Mi a...

Egy védőnős kérdés. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Kissé bizonytalan vagyok, nagyon aranyos kedves védőnőm van, és szeretném megajándékozni a segítőkészségéért, de nem igazán tudom ezzel kapcsolatban mi a szokás. Pénzt adni vagy ajándékcsomagot vagy mást? És persze mikor, csak a szülés után vagy előtte? köszönöm a segítséget.
2011. márc. 28. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A gyerek ápolási szférában (nem orvosi, ápolói) ritka a paraszolvencia. Szerintem inkább csokit vegyél vagy valamilyen ajándék csomagot. Örülni fog neki.

Egy gyermekápoló

2011. márc. 28. 16:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Arra is gondolj, hogy ha nem költöztök el, akkor még nem ért véget a kapcsolatotok, évekig találkozni fogtok még. Szóval olyat adj, ami nem lesz ciki később sem...
2011. márc. 28. 17:24
 3/11 anonim ***** válasza:

én olykor olykor vettem neki egy doboz bonbont. de mivel ugye a babával utána is hozzá tartozunk, majd a teljes végén fogok adni neki egy nagyobb csomagot.

pl karácsonykor kapott egy kis csomagot és egy fényképet amin rajta voltunk és az volt ráírva: kedvenc védőnénimnek: a lányom neve

2011. márc. 28. 18:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Védőnő vagyok.

Tényleg nem megszokott dolog a hálapénz ebben a körben, én soha nem is vártam és nem is fogadtam volna el.

Ajándékot viszont én is kaptam. (Fali képet, köszönő levelet, gyertyatartót.)

Ezeknek nagyon örültem, mert tényleg kedves gesztus és elismerték a munkámat, persze ezeken is meglepődtem és nagyon meg is hatódtam...

Biztos a te védőnőd is örülni fog egy kis apróságnak, de a pénznek nem hiszem.

Hogy mikor add oda? Tényleg sokat találkoztok még, de szülés után esetleg adhatsz neki valamit (esetleg megköszönöd a várandósságod alatti gondoskodását és egy pici bekeretezett képet adhatsz a picurról vagy az egész családról a picivel együtt- ez csak egy ötlet...)

Szép szülést és minden jót nektek!

2011. márc. 28. 19:13
 5/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok

A fénykép is jó ötlet még pluszban. Így örök emlék marad neki rólatok. Ebben a szakmában ez is fontos.

2011. márc. 28. 21:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Én egy ajándékkosarat fogok neki csináltatni és ezzel megköszönni a segítségét. Pénzt semmi esetre sem.
2011. márc. 29. 13:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Nevezd be az Év Védőnője díjra :-D

Szerintem nagyon örülne neki:

[link]

2011. márc. 31. 11:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Szülés után én nem adtam semmit, de nemsokára elköltözünk, s akkor adunk neki egy szép ajándékkosarat.

Ez az Év Védőnője pályázat király ötlet! Én benevezem a miénket, mert megérdemli.

2011. márc. 31. 12:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekünk igazi tündér csajszi védőnőnk van...én a névnapján,karácsonykor,és húsvétkor adok Neki valamit(persze alkalomhoz illő,nem űber drága dolgot:édességet,karácsonykor gyertyát is,húsvétkor valami nyuszi motívumot)
2011. ápr. 1. 00:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Én csak még tanulom a szakmát, de szerintem nagyon kínos lenne a pénz, főleg, hogy ha tényleg nem költöztök el. Én spec. el se fogadnám. De egy bonbon, vagy kép rólatok tényleg jó ötlet. Én kiraknám a rendelőmbe :)
2011. ápr. 1. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!