Egy védőnős kérdés. Mi a véleményetek?
A gyerek ápolási szférában (nem orvosi, ápolói) ritka a paraszolvencia. Szerintem inkább csokit vegyél vagy valamilyen ajándék csomagot. Örülni fog neki.
Egy gyermekápoló
én olykor olykor vettem neki egy doboz bonbont. de mivel ugye a babával utána is hozzá tartozunk, majd a teljes végén fogok adni neki egy nagyobb csomagot.
pl karácsonykor kapott egy kis csomagot és egy fényképet amin rajta voltunk és az volt ráírva: kedvenc védőnénimnek: a lányom neve
Védőnő vagyok.
Tényleg nem megszokott dolog a hálapénz ebben a körben, én soha nem is vártam és nem is fogadtam volna el.
Ajándékot viszont én is kaptam. (Fali képet, köszönő levelet, gyertyatartót.)
Ezeknek nagyon örültem, mert tényleg kedves gesztus és elismerték a munkámat, persze ezeken is meglepődtem és nagyon meg is hatódtam...
Biztos a te védőnőd is örülni fog egy kis apróságnak, de a pénznek nem hiszem.
Hogy mikor add oda? Tényleg sokat találkoztok még, de szülés után esetleg adhatsz neki valamit (esetleg megköszönöd a várandósságod alatti gondoskodását és egy pici bekeretezett képet adhatsz a picurról vagy az egész családról a picivel együtt- ez csak egy ötlet...)
Szép szülést és minden jót nektek!
Első vagyok
A fénykép is jó ötlet még pluszban. Így örök emlék marad neki rólatok. Ebben a szakmában ez is fontos.
Szülés után én nem adtam semmit, de nemsokára elköltözünk, s akkor adunk neki egy szép ajándékkosarat.
Ez az Év Védőnője pályázat király ötlet! Én benevezem a miénket, mert megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!