Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A C2000 az csak azt jelenti,...

A C2000 az csak azt jelenti, hogy megrövidült a méhnyak? Mert a doki ma azt mondta, hogy a méhszáj még mindig zárt.

Figyelt kérdés

De ez még nem jelenti azt, hogy mostanában szülni fogok ugye? Mert a párom most 2 napig nincs itthon. Vannak keményedéseim és reggelente apró mensi szerű görcsöket érzek, de nem sűrűsödnek és nem is erősödnek.

38 hetes vagyok

2009. febr. 25. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyre jobban nyomja szét a méhszájadat a baba. Hamarosan itt az idő!Nemsokára nyílni fog a méhszáj. Ne emelj, fekdüdj sokat.
2009. febr. 25. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez tényleg csupán annyit jelent, hogy megrövidült. Még akár túl is hordhatod! Ne aggódj! A görcsök lehetnek a jósló fájások. Ha esetleg sűrűsödne, vagy erősödne, próbáld ki, hogy beleülsz egy meleg fürdőbe. Ha elmúlik, akkor csak jósló. Szerintem a babád megvárja apucit!
2009. febr. 25. 15:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát remélem, mert szeretném, hogy apap is ott legyen. A baba még eléggé fönt van. Abból gondolom, hogy nehezen kapok levegőt, nagyon légszomjam van. Ezt kb egy másfél hete érzem. A védőnő szerint akkor ékelődik be, ha majd azt érzem, hogy kicsit könnyebben veszem a levegőt.
2009. febr. 25. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már a 21. héttől 2000 volt a méhszájam, de nem voltam (vagyok) nyitva, és azt mondta a doki, hogy ezzel nincs semmi baj. Most 27 hetes vagyok.

Könnyű, szép, apás szülést kívánok!!

2009. febr. 25. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:

38h+3n-os vagyok.

Már szültem egyszer, de akkor sem volt se joslóm, se nyákdugó és nem éreztem, hogy leszállt volna a fiam. Végul is a 41. héten indították.

Most sincs semmmi jele annak, hogy közelegne a szülés. Holnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok,hogy áll a méhszáj.

2009. febr. 25. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!