Mi lehet a baj? Fennáll a szülés lehetősége most?
Irány a klinika. v. a kórház.
2011. márc. 28. 09:24
Remélem már bementél a kórházba hogy nézzenek Rátok!!!!Ezzel én nem várnék egy percet sem tovább!!!!
Írj majd hogy mi van Veletek!!!!!!!
2011. márc. 28. 09:29
2. nak .
8 perce írta ki a kérdést.. nem hiszem hogy azóta ott van.
Valóban kellene egy orvosi ellenőrzés. Szerintem a magnézium itt már kevés de ne legyen igazam viszont ezzel nem szabad hazardírozni..
2011. márc. 28. 09:31
Nekem is volt ilyen az egyik terhességem alatt, kb. ugyanígy 28 hetesen. Nem volt semmi gond, csak egy kis hasmenés... Én jó meleg kádba ültem, és sokáig folyattam a hasamra a meleg vizet, így szép lassan enyhült a fájdalom. Ha otthon vagy, próbáld ki!
2011. márc. 28. 09:39
Még annyi, hogy mindegy, mit ettél, a kismamák emésztőrendszere sokszor reagál érzékenyen, akkor is, ha nem romlott az étel! Utolsó
2011. márc. 28. 09:40
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a v álaszokat mindenképpen kipróbálom amit kedves utolsó válaszoló írt és ha nem múlik akkor kórház ha elmúlik akkor meg ugyis megyek csütörtökön a dokimhoz de fel is hívom hogy szerinte mi lehet.Köszönöm a segítséget majd írok kórházból is fogok tudni irni mert hordozható az internet is meg laptopom van
7/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok most végeztem az orvosnál szerencsére közel lakok hozzá a babával minden rendben benyeltem valami vírust adott egy szurit a hátsómba kicsit jobban érzem magam de azt mondta hogy ha holnapra nem múlik akkor menjek vissza és beutal a kórházba :( a kiszáradás miatt
Örülök, h minden rendben.
De ha egy jó tanácsot elfogadsz, és nem akarsz idő nap előtt szülni, akkor a meleg vizes fürdőt inkább egy jó darabig még mellőzd. Ugyanis az alhasi vérbőséget okozhat és beindulhat a szülés, ami még nagyon korai lenne.
Jobbulást! vnő
2011. márc. 28. 13:31
Nem forró vizet ajánlottam, hanem meleget!!!
És ugyan én nem vagyok védőnő, de az 5. babámat várom, így van némi gyakorlati tapasztalatom. Rengeteget fürödtem a terhességeim alatt, és egyik gyerekem sem született a 39. hét előtt... Persze fő az óvatosság... Nekem a hasmenéses hasfájásra nagyon bevált a meleg víz!
2011. márc. 28. 16:19
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jótanácsokat kedves védőnő megfogadom a tanácsod és nem fogok fürdeni csak is tusolni szerencsére ma már jól vagyok teljesen elmúlt a hasmenésem is és a picim nagyon aktívan rúgdalózik:)
Kapcsolódó kérdések: