Mennyit mozgott a baba a hasadban?
Amikor terhes voltam, mindenki meg akarta fogni a hasam, hogy na mikor mozog? De az én babám nem volt egy nagy rugdosos fajta, jó, azért mozgott rendesen, de nem olyan sokat és nagyokat. Ő inkább kitolta magát oldalra. Az ismerősök, meg mindig mondták, hogy ó, ez a gyerek mindig alszik, alig mozog.
Első babásként már kezdtem aggódni, hogy nehogy valami baja legyen neki. Azóta már 10 hónapos és teljesen egészséges, nagyon mozgékony.
Másnak is volt ilyen a babája?
A kislányom nagyon mozgékony volt egész terhesség alatt de ha az apja rátette a pocakra a kezét abbahagyta.
Most kisfiam lesz és ugyanez a helyzet.. bár már párszor sikerült elkapnia a rúgásokat.
szóval sokat mozognak!
Az én lányomról akár az Alien filmeket is csinálhatták volna :) Rúgott, mozgott, nyújtózkodott. Úgy mozgott a hasam, mintha nem is hozzám tartozott volna :D Néha egészen félelmetes hullámzásokat produkált. Azok fájtak is.
De bezzeg ha az apja közelített hogy megnézi akkor rögtön csend volt :D Így videózni sem sikerült, pedig tényleg fantasztikus volt. A sógorom és a tesóm látta, mert ők tudtak csöndben várni amíg produkálta magát a kicsi.
A buszon is megbámultak, mert iszonyat sokat mozgott akkor. Most is szeret buszozni :) Hála égnek éjjel ő is aludt, egész nap kimozogta magát.
Néha hiányzik...de akkor meg nekiáll futni a szobában :D Mert bizony itt kinn is örökmozgó...nincs olyan képünk, amin vagy a keze, vagy a lába is élesen látszana, mert egyfolytában kepesztett :)
Mintha magunkat hallanám. Amint ráteszi párom a kezét a hasamra, azonnal abbahagyja a mocorgást.
Egyébként szerintem nekem sem mozog olyan sokat. Vannak időszakok egy nap, amikor néhányszor rugdos vagy kitolja magát, de ez nem gyakran van egy nap. Néha együtt kelünk, de sajnos csak ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!