Kecskeméten az idősebb Tankó András mennyit kér a szülésért?
Figyelt kérdés
mi a véleményetek róla?2011. márc. 27. 20:42
1/3 anonim 

válasza:

2/3 anonim 

válasza:

Szia! Én kétszer szültem nála,vagyis császár volt mind a kétszer.Meg voltam Vele elégedve,szülés után nem szabta ki a tarifát,mind a kétszer 20-20 ezer ft-ot adtunk Neki.Ezt azonnal megkapta,ahogy kijött a műtőből,és ennek ellenére,bejárt,és érdeklődött,megnézett.
Most,hogy várjuk a 3. babát,megtudtam,hogy a magán rendelésén elég borsos árat kell fizetni,egy alkalommal 11 ezer ft. Ez már nekünk sok.Ezért választottam másik orvost.Ha nem lenne ilyen drága,akkor maradtam volna nála.
3/3 anonim válasza:
Szia utolsó válaszoló. Ezt hogy érted hogy mind a kétszer 20-20 ezret adtál neki,tehát 2 szer 40 et?Vagy egy alkalom 20?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!