Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig dolgoztál amikor...

Meddig dolgoztál amikor megtudtad, hogy kismama vagy? Milyen munkakörben?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 16:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Az fiammal 14.hétig dolgoztam,egészségügyis voltam, az orvosom nem engedte tovább.

Most októberben érkezik a tesó, egy mezei irodában dolgozom,a 25.hétig fogok menni.

Utána jön az 5 hét bölcsis szünet a nagynak és ez így pontjól jön ki.

2011. márc. 27. 21:31
 22/27 anonim ***** válasza:
Én varrónőként dolgoztam,30 hétig ,dogoztam volna én tovább de a férjem nem engedte már.
2011. márc. 27. 22:09
 23/27 Andrea1987 ***** válasza:
100%
Én is varrónőként dolgoztam az 5 hétig,mivel a szabványok is elég nehezek voltak 30-50 kiló.Sőt még volt olyan is hogy dobozokat kellet cipelni,és mivel tervezett baba ,így féltem,hogy baja lett volna, sőt bisztos voltam benne hogy ha sikerül teherbe esni,akkor megyek táppénzre a baba egészsége fontosabb.
2011. márc. 28. 07:43
 24/27 anonim ***** válasza:

Operátor voltam,egy gyárban. Álló meló volt,amivel nem is lett volna gond,de azt terhesen nem lehet csinálni-a táblákból kiálló villák miatt- és más munka körbe nem tudtak volna áttenni, így a 10. héttől táppénzre vetettem magam a nőgyógyásszal. Így vagyok itthon immáron 4 és fél éve.

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

Üdv: 2gyermekes,15h.km.

2011. márc. 28. 07:47
 25/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én si azt hittem, hogy vissazvesznek, de lehet, hogy nem.

pedig határozatlani idejő ka vagyok, csak amunkaköröm szűnt meg.

Illetve vissza kell, hogy vegyenek, de ha "nem találnak" megfelelő munkakört, akkor szívás.

Úgyhogy semmi sem biztos, ha nem vagy valahol ott, akkor nem is létezel.-(((((

F8-tól-4ig dolgoztam

Ha katona lettem volna, nem ka, akkor elmehettem volna eü szabira az elejétől, ugyanannyi pénzért.

mint a fizum:-((((

18:47-es voltam

2011. márc. 28. 08:14
 26/27 anonim ***** válasza:
Én a 32. hétig fogok dolgozni, erdész vagyok egy erdészetnél. Néha már kellemetlen a terepjáróban zötyögni, de szerintem jobb dolgozni, mint otthon ülni..valahogy az az érzésem, hogy egy férjnek kicsit idegesítő/sok lehet, ha a felesége hónapokig otthon van. De természetesen akinek a munkaköre veszélyes/fertőzésveszély áll fennt, ott nem kérdés...
2011. márc. 28. 11:27
 27/27 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszoló! Az én férjem kifejezetten örül, hogy itthon vagyok. A lakóhelyünkön dolgozik és mindennap hazajön ebédelni: friss ebéd várja, tiszta lakás, minden ruha mindig tiszta, vasalt...szóval ő nemhogy ideges emiatt, hanem mivel eszik normális kaját szépen hízott is, ami egyébként ráfért! :-))))
2011. márc. 28. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!