36. betöltött hétig, mint műkörmös, de a pedikűrt csak a 33. hétig tudtam, mert akkor már akkorákat rúgott a gyerek, hogy nem tudtam stabilan fogni a szikét :) Mindenki csodálkozott, hogy miért nem akarok tovább dolgozni.
2011. márc. 27. 18:51
12/27 anonim válasza:
19 hetes koromig óvónőként.
2011. márc. 27. 18:53
13/27 anonim válasza:
Sziasztok! Én sajnos a 22. hétig tudtam csak dolgozni. Polgármesteri hivatalban vagyok ügyintéző, és úgy terveztem, h csak az utolsó hónapban megyek szabira, de elég korán elkezdett keményedni a hasam, kórházban is voltam és fekvést javasoltak, nehogy baj legyen.
2011. márc. 27. 19:06
14/27 anonim válasza:
Most vagyok 17 hetes, úgy gondoltam május közepéig dolgozok.Ruhaüzletben vagyok eladó-pénztáros, napi 11 óra állás.
2011. márc. 27. 19:56
15/27 anonim válasza:
6-hónapig. Egy gyárban szalag és álló munka volt.Már a lábam nembírta a sok állást és sokat keményedtem.
2011. márc. 27. 20:18
16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Minden tiszteletem és elismerésem azoké a kismamáké, akik még a 30.hét után is melóznak, melóztak. Én a 7.hétig dolgoztam csak, ennek több oka is volt:
1. Tanítóként dolgozom és egész nap vagyok, reggel 7:30-tól 16:30-ig
2. Azzal, hogy elmentem táppénre mindössze 11.000ft-tal volt kevesebb az amúgy sem túl jó fizum, de az adókedvezmény miatt ez a kieső kis pénz pont visszajön
3. Véglegesítve vagyok, úgyhogy nem kell attól tartanom, hogy nem vesznek vissza
2011. márc. 27. 20:20
17/27 anonim válasza:
Egyik nap pozitív lett a terhességi tesztem, másnap már betegállományban voltam. 5-6 hetes lehettem kb. Rendőr vagyok, így azonnal táppénzre vettek.
2011. márc. 27. 20:25
18/27 anonim válasza:
Irodai munkát végzek, és most vagyok 20 hetes. Szeretnék a 34. hétig dolgozni, remélem nem lesz akadálya. Lehet jobb is lesz a klímás irodában jún.-júl.-ban,mint itthon, egyedül egész nap a melegben.
2011. márc. 27. 20:46
19/27 anonim válasza:
Én a 36. hétig szerettem volna (új táppénz szabályok...), de nem tudom!!!
Most vagyok a 32-ben, jövő hét még laza lesz, de aztán könyvvizsgálók jönnek, akik nagyon fognak idegesíteni. Nagyon gondolkodom, hogy inkább ezt már ne vállaljam be.
2011. márc. 27. 21:07
20/27 anonim válasza:
34. hétig, irodai meló. De volt olyan, hogy a vége felé a kedves főnökASSZONY betett az ügyfélszolgálatra helyettesíteni, és félóránként fel kellett másznom a 2. 3. emeletre.
Egyébként az tette be a kaput, hogy hazafelé 40 percet álltam a buszon, senki nem adta át a helyét....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!