Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megjött a 12 heti vérvétel...

Megjött a 12 heti vérvétel eredménye, ahol a PAPP-A korrigált MoM nem jó eredményt mutat. Nagyon félek! Pontosan mit takar ez az adat?

Figyelt kérdés
Az orvosom azt sem tudta megmondani mi ez!Jó mi! 2,56 az eredmény,túl magas! Elküldött genetikai vizsgálatra,de az még jövő héten lesz,addig még megbolondulok! Az orvos azt mondta,hogy a babával gond lehet!
2009. febr. 25. 11:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek?
2011. márc. 29. 15:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Szia!Nemlett semmi gond hálaistennek,azóta már 20 hónapos a nagyfiú!:)
2011. ápr. 20. 19:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom akkor rossz ha nagyon alacsony. Nekem 0.21 a papp-a mom a béta HCG pedig magas ami nagyon gyanús UH-n nekünk se volt semmi gond de en nem vagyok nyugodt ugyhogy megyünk Trisomy Testre.
2022. jún. 11. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!