Mennyire veszélyes a magzatvíz mintavétel?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon rossz lett a 12.heti down szűrés eredménye: 1:80.És most intézik a magzatvíz mintavételt.Mire számíthatok?Mennyi az esélye,hogy nem lesz semmi baja a babának?2011. márc. 26. 18:33
11/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Remélem,hogy még olvassa vki.Az afp eredményem lett meg eddig,amit magzatvízből vettek le:1,12 MOM lett.Ez ugye jó eredmény?Nektek mennyi lett?
2011. ápr. 22. 10:58
12/18 anonim válasza:
Szia.
Nekem 0,98 lett az eredmény.Referencia érték szerint 0,5 és 2 között normális,úgyhogy rendben van.
Gratulálok.:)
13/18 anonim válasza:
Én vagyok, aki a saját szemével látja már, hogy minden ok.:)
Az afp-m 0.53 lett-ez is elég alacsonyka, de negatív-úgyhogy a tiéd tök szupi-megvolt az amnio???
14/18 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy válaszoltál,igen az amnion már túl vagyok.Most várom az eredményt.Ez az afp érték a magzatvízből lett.ez mennyire megbízható?jobb mint a vérből vett?
2011. ápr. 26. 19:13
15/18 anonim válasza:
Hű, azt nem tudom...nekem vérből vették.Szerintem pontosabbat ad.-nekem le se akarták venni, mert, ha amnio van, már minek...Írd meg majd, hogy természen jó eredményt kaptál.
16/18 A kérdező kommentje:
Ma kaptam meg az eredményt és szerencsére minden rendben van a babával.És kislányunk lesz!!!!!!!!Köszönöm mindenkinek a biztatást!
2011. máj. 10. 18:30
17/18 anonim válasza:
Nagyon örülök nektek-sok örömet és nyugodt babavárást.(aki a saját szemével látja :))))
18/18 anonim válasza:
Gratulálok! Örülök, hogy minden rendben veletek! Gondtalan, babavárást és nagyon boldog babázást kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!