Már hányok a gyomor savtól. A salvus víz és Rennie semmit sem használ. Mit kell ilyenkor csinálni?
Magne B6 neked már nem ajánlott, 36. hét után.
Ajánlom Nutrilon Nutrition tápszert refluxra, terhesek is ehetik, ételbe, italba kell belekeverni ezt a sűrítőt, megköti a gyomorsavat, ami nem akar utána feljönni a nyelőcsövön.
Én rendes savlekötőn élek,Tisacidet szedek,már alapból savas vagyok/voltam mindig is,nekem a Rennie olyan mint ha cukrot ennék,nem ér semmit.33 hetes vagyok,most már ott tartunk,hogy ülve alszok,mert szétmarja a sav a nyelőcsövemet.... :(
Néha bekapok 1 kiskanálnyi szódabikarbónát...de sok mindent az sem használ.
Kerülöm a savas dolgokat,amennyire csak lehet.
Sziasztok!
Én is nagyon hányós vagyok, 5kgt fogytam. Nekem efy homeopátiás bogyót ajánlott az orvos savra meg hányásra. Mondta hogy semmi receptre kapható savgyógyszert nem szabad terhesen szedni. A bogyó neve: Ipecacuanha 9CH.
Gyógyszertárban lehet kapni, vagy megrendelni 610ft. Nekem bejött nagyon.
Üdv.:E
"mert aluminiumot tartalmaz"
Nem tartalmaz Al-t! Alumíniumvegyületet tartalmaz ami nem mindegy mert az élettani hatása más!A Cl erősen maró mérgező, a Na is! A vegyületük élettanilag nélkülözhetetlen!
"Kerülöm a savas dolgokat,amennyire csak lehet"
Semmi köze a gyomorsósav termalődésnek az ételekben található szerves savakhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!