Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nemrég voltam a második...

Nemrég voltam a második vizsgálaton (10 hetesen), kb. 10 percig tartott az egész vizsgálat. Nem kevés ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
Volt egy ultrahang kb. 1 percig (persze órákig el tudtam volna még hallgatni/nézni), aztán még én éreztem magam kellemetlenül, hogy még lenne egy pár kérdésem... és ennyi. Nektek mit szokott nézni/vizsgálni az orvos a havi vizsgálatokon?
2008. febr. 7. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia kb nekem is mindig ennyi a vizsgálat,pedig már voltam sokszor,nekem gyorsan kiállítja a papírokat ,meguh-oz,aztán ha van van valami kérdésem felteszem,sokszor össze írom és a papírt megnézem,de tök rendes.Én magán o-hoz járok de ha baj lenne telefonon is mindig elérhető.
2008. febr. 7. 13:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is magánhoz járok, csak régebben úgy képzeltem el, hogy egy kicsit többet fognak velünk foglalkozni ennyi pénzért:) De végül is az a lényeg, hogy minden rendben legyen a picivel:)
2008. febr. 7. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szia!Azért az elég durva,hogy fizetsz x ezer forintot,és akkor majdnem hogy kihajít.Szerintem 1 perc alatt nem lehet normálisan ultrahangozni.Én is magánhoz járok,de ég és föld a különbség,ahogy a doki ott viselkedik,mint amikor még nem oda jártam.Ha nincs UH,akkor is megvizsgál,megkérdezi,hogy vagyok,mit szedek,én is felteszem a kérdéseimet,és még néha sztorizgat is.Jó,nem fél órát vagyok bent,de 20 percet biztos.Szia
2008. febr. 7. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia én is pont a hét elején voltam 10 hetes uh-n.Magánhoz járok de én rendesen kifaggattam:)habár az ultrahang nem is tartott sokáig elméletben mindent alaposan meg akartam tudni és válaszolt is.Azt tudom hogy a következő alaposabb vizsgálat 12. héten lesz vérvétellel uh-val.De sztem ha kérdésed van nyugodtan tedd fel a dokidnak elvégre azért kap (nem is kevés)pénzt.
2008. febr. 7. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is magándokihoz járok, de az enyém nagyon rendes, mindig elmond mindent, mit látunk( a párom is bent lehet)és annyit kérdezek, amennyit akarok.Amúgy én ezért váltottam,mert előzőnél én is így voltam, hamar gyorsan, még kérdezni se volt nagyon időm, mert tessékelt volna kifelé.Bármi gondod, kérdésed van tedd csak fel, és ha nem vagy elégedett, válts, ha megteheted.Elég sokáig kell még oda járni, és sok kérdés merül fel a hónapok alatt,nehogy már ne merd megkérdezni, mert a doki siet.Amúgy ez azért van ,mert a sok doki el van szállva, és egyre kevesebb időt hagy egy embernek, hogy minnél többen férjenek bele a rendelésbe,csak nem veszik észre ha közben a munkájukat nem úgy végzik.
2008. febr. 7. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!