Mi is az az integrált teszt? Mármint tudom, hogy a Down kór miatt van, de még más miatt is? Miért van két vérvétel? És mikor vannak?
Figyelt kérdés
szerintetek érdemes csináltatni2011. márc. 25. 12:53
1/4 anonim válasza:
[link] nem csináltattam, csak kombináltat, mert azt
megcsinálták mindekinek.
Amniora mentem.
Vérviszgálat ide vagy oda, a baba kromoszómáiba nem látnak bele.
2/4 A kérdező kommentje:
nem tudom megnyitni a linket amit csatoltál
2011. márc. 25. 13:29
3/4 anonim válasza:
Nem érdemes megcsináltatni, különösen ha pénzbe kerül.
Egyszerű pénzlenyúlás az égvilágon semmit nem mond. Egy arányszámot ad, milyen az esélyed bizonyos rendellenességekre. Ami semmit nem jelent, mert ha egy az egymillióhoz az esély, lehet a te gyereked az az 1, és az is lehet, hogy egy a kettőhöz az esély és nem a te gyereked az az egy.
Biztosat csak a géntérkép tud mondani, de az is csak a rendellenességet, a súlyosságát nem. Lehet Down kóros a gyereked, aki szép életet és önálló életet él, de lehet, hogy rövid életű lesz és tele szenvedéssel.
4/4 anonim válasza:
2%-kal ad pontosabb eredményt, mint a kombinált. Úgyhogy szerintem felesleges. Én kombináltat csináltattam, nálunk Mosonmagyaróváron az ingyenes, ezért kötelező is. De ahol fizetős, ott azt hiszem 7.000 Ft az ára, míg az integrálté 18.000 Ft-tól kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!