Egyszerűen a gyomorszájban van fent az egész gyomrom, a mellem alatt közvetlen ez normális és nagyon ég a gyomrom. Mit tegyek olyan kellemetlen ez az érzés?
Szia!
Azért érzed, hogy pisilni kell, mert akkor pont úgy helyezkedik, hogy nyomja a hólyagod. Ez biztos nagyon kényelmes neki, de neked sajna nem az.... A gyomorégésre csak tippelni tudok. Nekem az anyukám mesélte, hogy amikor velem terhes volt a 23.héttől kezdve úgy égett a gyomra mint az állat. Később kiderült azért mert baromi hosszú hajjal születtem. Lehet, hogy neked is hajas babád lesz és azért ég a gyomrod. De ez csak 1 tipp. Úgy igazából nem tudom mi okozhatja. De az biztos, hogy használ ha többször eszel egy nap keveset és valami olyasmit aki felszívja a savat. Lehetséges hogy sok lenne a savad?... Próbálj kekszet vagy valami ilyesmit eszegetni, hátha attól jobb lesz. Ha nincs változás kérdezz rá a dokidnál, hátha van valami jó ötlete ez ellen.
Higgyétek el semmi összefüggés a baba haja és a gyomorégés között.
Nekem végig égett a gyomrom, és mindkét bébim csupasz buksival született.
Szia! Azért ég a gyomrod, mert már "kitúrták a helyéről" és feljebb került a nyelőcső közelébe. Sokkal kevesebb ételtől jóllaksz, illetve kitágul a gyomorszáj és a sav könnyebben vissza is tud köszönni. Nálam is ez van, 27 hetes vagyok. Próbálj többször keveset enni és kerüld a savat kiváltó ételeket, vagy ha nagyon sok, szedj Rennie-t. Lefekvés előtt 2 órával már ne egyél, mert vízszintes helyzetben könnyebben visszajön a sav és nagyon kellemetlen tud lenni...
A csuklás olyan, mintha belülről ütemesen kopogtatna a babád. Nekem vmelyik reggel ez volt az ébresztés és sokáig (vagy 10 percig) eltartott.
Nem faros a kisfiad? Mert az enyém az (igaz, ő lány), és ettől szenvedek, hogy ül és így lefelé rúg, rendszeresen célozva a hugyhólyagomat és méhszájamat.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!