Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesen épphogy csak látta...

6 hetesen épphogy csak látta a doki a szívhangot, legközelebb 10 hetesen kell mennem, másnál is így volt?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy bírom ki ezt a 4 hetet, ez normális, hogy nem akar előbb látni a doki?
2011. márc. 24. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális, de ha érdekel menj el a 8. héten.
2011. márc. 24. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen az, de ha magánrendelésre jársz hidd el nem fog haragudni ha a 8. héten is el akarsz menni. A barátnőm az első 12 hétben ami a legkritikusabb 2 hetente járt. (nehezen jött a baba és ő így volt nyugodt, meg ki sem bírta volna a 4 hetet. )
2011. márc. 24. 14:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem az 5. héten petezsák volt, a 6. héten szívhang. Legközelebb már csak a 13. hétre hívott vissza de én sem tudok várni, így holnap megyek magánrendelésre, most vagyok 8 hetes, de utána is még ott lesz 4 hét amit nem tudom hogy fogok kibirni.
2011. márc. 24. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Angliában élek, itt a 12. hét környékén van az első uh. Nekem volt egy kicsi vérzés a 6. héten, így a kórházban csináltak uh-t. Akkor már én is láttam ahogy a baba szíve pulzál. Kedden ismét bementem egy uh-ra, mert pénteken görcsölni kezdtem. Ekkor voltunk 10+4 és már ficánkolt a a bébi.:) Még másfél hét a 12hetes uh-ig, de ezt már fél lábbal kibírom, mert tudom, hogy minden rendben odabent. Nem tudom hogy bírtam volna ki a 12 hetet uh nélkül. Ha te sem bírod, akkor menj el magándokihoz.
2011. márc. 24. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!