Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab. után mennyi ideig...

Missed ab. után mennyi ideig kell a férjemnek óvszert használnia? (a fertőzés miatt)

Figyelt kérdés
Kb 3 hete volt a műtét, már 2x voltunk együtt azóta, de óvszerrel a fertőzés miatt.
2009. febr. 24. 13:12
 1/9 anonim ***** válasza:
nem tudom, nekem a doki nem mondta hogy fertőzéstől kellene tartanunk. nekem 2 hónapja volt missed ab-m, nekünk csak annyit mondott a doki hogy vagy óvszerrel vagy hüvelykúppal védekezzünk nehogy teherbe essek
2009. febr. 24. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt nem mondta a doki hogy 6 hétig gyógyulsz és addig nem ajánlott a nemiélet se gumi nélkül sem pedig gumival?
2009. febr. 24. 13:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem mondott semmit.
2009. febr. 24. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok. nekem a dokim azt mondta 3 hét után ha semmi panaszom nyugodtan együtt lehetünk. pedig én nagy babát vesztettem el (18 hetes). ha nem fáj semmid nyugodtan...
2009. febr. 24. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Általában hat hetet vagy az első mensi utánig ajánlják a szünetet.Utána védekezel ahogy akarsz.
2009. febr. 24. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem egy hete volt a műtét, és mi szexelhetünk gumival a műtét utáni 2 hét elteltével.

Nem értem, hogy erre miért nem tért ki a dokid.

Én 8 hetes voltam.

2009. febr. 24. 13:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondta a dokim, 6 hétig semmi szex, semmi ülőfürdő, az első menzinél ne használjak tampont, aztán menjek vissza kontrollra és utána már nem volt semmi gond.
2009. febr. 24. 13:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Én kétszer voltam kontrollon a beavatkozás után, mindkétszer megnézett, minden ok volt. Nekem is mondta a gumit, szintén a fertőzés miatt, de mi végül megoldottuk behatolás nélkül. Az első menzitől fogamzásgátlót írt fel, szóval első menzi után már nem védekeztünk máshogy, és nem volt semmi gond. Az első menstruciót nem árt, ha megvárjátok.
2009. febr. 24. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. mi behatolás nélkül már egy héttel a beavatkozás után voltunk együtt. A dokim szerint nem kötelező megvárni a hat hetet (direkt rákérdeztem), ha nincs komplikáció, és ha nem akkor szexeltek, mikor épp elkap a hév a kocsi hátsó ülésén vagy bárhol, hanem csakis a nemiszervek megtisztítása után (mondjuk este fürdés után). ülőfürdőt én sem vettem hat hétig, de nem mondta, hogy nem szabad, inkább csak én voltam óvatos
2009. febr. 24. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!