Szia!Én azt éreztem hogy lány,csak aztán összezavartak az álmaim,mert mindig fiúval álmodok. 1x álmodtam lánnyal,ez nemsokkal azelött volt hogy kiderült hogy terhes vagyok. Szóval elég zavaróak a megérzéseim,úgyhogy várom a végkifejletet,amit majd az orvos mond. Sajna még nem mutatta meg magát.
2009. febr. 24. 12:32
12/21 anonim válasza:
Úgy néz ki én vagyok a kivétel. Amikor a fiamat vártam azt hittem lányom lesz, amikor a lányt vártam meg fiút éreztem.Ez van.
2009. febr. 24. 12:55
13/21 anonim válasza:
Sziasztok. Én már 10 hetesen tudtam, fiam lesz. 18 hetesen elmentünk 4d ultrahangra, a szonográfus szerint kislány, ez 100%. Legközelebb 34. héten mutatta meg magát,akkor már kukija volt. :) Én végig éreztem, hogy fiú lesz, az is lett:)
2009. febr. 24. 13:04
14/21 anonim válasza:
Mielőtt megtudtunk h lányunk lesz 3x álmodtam azt h kislány és anyum is lényt álmodott.Teljesen kislnyra volt mér beállva az agyam.Csüt megyünk megint uhra, rem még puncis.:)
2009. febr. 24. 13:09
15/21 anonim válasza:
en mindig is kislänyt szerettem volna,de valahogy ereztem,hogy ez egy kisfiu lesz.nem tudom miert...egyszerüen tudtam.aztän a 16hetes uh-n meg is mutatta a doki a kis fütyiket,meg a 20,21heti uh-n is.es mär alig värom,hogy a 26heti uh-n is läthassam! :) 24hetes kismami
2009. febr. 24. 13:09
16/21 anonim válasza:
Tudatosan kislányt szerettünk volna. Számoltunk, kalkuláltuk (szex pé előtt). A 18-ik héten tudtam meg a nemét. 9 hónapos Kislány anyukája
2009. febr. 24. 13:12
17/21 anonim válasza:
Szia!
Én valahogy érzetem és nagyon is kislányt szerettünk volna és összejött és már az uh előtt tudtam.Most szépen alszik az ágyikójában a kislányom aki már 3 hónapos.Most pedig úgy érzem hogy kisfiú.De hát majd 13 hét múlva kiderül.Amúgy most kisfiút szertnék.
Boldog Baba várást!
2009. febr. 24. 13:29
18/21 anonim válasza:
Szia, nekem az első megérzés kislány volt. Aztán olyan 8 hetesen azt álmodtam, hogy kislányt szültem, és kiderült hogy valóban csajszi! Nekem az álmok üzennek, nagyon sok mindent megálmodok. ( a pozitív tesztet is pl.)
Üdv: 26 hetes km
2009. febr. 24. 14:25
19/21 anonim válasza:
Én már kétszer álmodta azt hogy fiam születet,a férjem is azt mondja hogy fia lesz,igaz Ö kislányt szeretne.
Remélem hogy a következö uh-n megmutatja magát.
2009. febr. 24. 14:35
20/21 anonim válasza:
egészen a 17.hétig 100%ig hittük, hogy kislány lesz. amikor a doki közölte, kisfiú, azt hittük nem halljuk jól!
de igaza lett a dokinak és fiú lett. egyáltalán nem bánom, sőt a következő is fiú legyen! szerelmes vagyok belé!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!