Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden eredményem tökéletes...

Minden eredményem tökéletes lett (afp, négyes teszt, genetikai uh-k, vizelet vércukor stb) Minden hónapban ultrahangal nézik a babám. Igy nagy esélyel lesz egészséges?

Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 19:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Oké, válaszoljunk szigorúan a kérdésre: igen, nagy eséllyel egészséges lesz a baba.

De az általam sorolt példákról mi a véleményed?

2011. márc. 28. 16:09
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy ennyien irtatok...Persze nyugtató szavakra vágyom ,de én is tisztában vagyok azzal is, hogy bármikor bármi történhet.Akkor is ha már meg van a baba.Csak kiváncsi voltam hogy szerintettek igy hogy minden eredményem ennyire jó nagyobb e az esélyem egy egészséges babára mint akinek voltak gondok az eredményeivel.Köszöm mindenkinek
2011. márc. 28. 16:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Nem kell egymásnak esni.

A kedves kérdező tényleg biztatást vár, mert ő biztosan tisztában van azzal, hogy mi minden rossz történhet és retteg is tőle rendesen, egy kis megértést várna és pozitív gondolkodást!

Nincs olyan kismama, aki nem aggódik, de azért legalább ne ijesszük meg még jobban.

Én mikor pocakos voltam végig kerültem azokat a helyzeteket, ahol negatívumot hallhatok, olvashatok, (még a szülésznői záróvizsgámat is elhalasztottam, mert nem akartam vetélésből, méhen belüli elhalásból, koraszülésből, szülés utáni vérzésekből stb. vizsgázni) így tudtam védeni magam.

Szóval én megértem, hogy miért vársz kérdező biztatást és biztos vagyok benne, hogy semmi baja nincs a magzatodnak és a várandósság és szülés alatt és után sem lesz probléma, minden megy, mint a karikacsapás!

2011. márc. 28. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:

16.23 vagyok.

Közben írtál kommentet: És igen, sokkal nagyobb az esélyed arra, hogy nincs semmi gond, mint ha rosszak lennének az eredmények, persze, még rosszabb eredményekkel is születnek egészséges kisbabák.

Tényleg nyugi!

Nekem az integrált tesztem 29 évesen Down-ra 1:2400-hoz lett, ami teljesen negatív, de ebben az életkorban nem a legjobbnak számít (viszont csak 1:500 és ennél rosszabb eredményekkel szoktak magzatvízvizsgálatot kérni), mégsem aggódtam egy percig sem: biztos voltam benne, hogy egészséges a kisbabám és az is lett!

2011. márc. 28. 16:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Bármi megtörténhet szülés előtt, közben és utána is.

A genetikai UH és 4-es teszt mind szép és jó, de a babába nem lát beele.

Ja és tök felsleges minden hónapban UH-ra menni.

2011. márc. 29. 08:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó én ha akarom ha nem a dokim mindig menézi amikor megyek hozzá...
2011. márc. 29. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!