Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódom. Megnyugtatnátok?...

Aggódom. Megnyugtatnátok? Köszönöm.

Figyelt kérdés

Holnap töltöm a 20. hetet és még mindig nem éreztem a babám mozgását. Múlt héten voltam UH-on és ott minden rendben volt, sőt azt mondták a méretei alapján egy héttel nagyobb. A dokimat is megkérdeztem, ő azt mondta hogy van aki csak 20-21. héten érzi először. Megtudnátok mondani mitől függ, hogy ki mikor érzi először? Arra is gondoltam, lehet én nem figyeltem eléggé, első babámat várom. Köszönöm a segítséget.

Aggódó kismami

2011. márc. 21. 18:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, az ultrahang megmutatta, hogy minden rendben van. Először csak nagyon apró mozgásokra számíts, mintha belülről egy ici-picit kaparásznának, semmi többre. Nemsokára már érezni fogod.
2011. márc. 25. 13:23
 12/15 anonim ***** válasza:
47%
szia nekem mellső fali a lepény és én sem érzem még hétfőn töltöm a 20 hetet!!Nagyon várom már!!azt mondta a dokim hogy most már 2-3 hét múlva biztos hogy érzem!!
2011. márc. 25. 16:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok!!Én is igy aggodom én a második babám várom már érzek egy kis csiklandozást de csak annyit azt hittem már ekkore jobban érzem majd mellső falon van a lepény csak már az első terhesség mozgásából is cak arra emlékszem hogy rúgott de ennek már 10 éve.én 1hete voltam uh és minden rendbe volt
2011. márc. 25. 18:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja bocsi 19 hetes vagyok (az utolsó)
2011. márc. 25. 18:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
En is ugy a 20.het utan kezdtem erezni.Bar utolag rajottem,hogy mar sokkal korabban ereztem,csak nem tudtam mit kell erezni!
2011. márc. 25. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!