Többedik terhességnél melyik az a hét, ahol már aggódni kell, ha nem érzem még mozogni a babót?
Figyelt kérdés
3.terhesség,a 2.-nál a 13. héten éreztem a babát.Holnap kezdem a 15. hetet,és eddig még semmi. A 13. heti uh-n minden rendben volt. A védőnőnek feltettem ma ezt a kérdést,de semmit nem mondott rá.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 21. 13:35
3/6 anonim válasza:
A placenta megtapadásnak helyétől is függ, hogy előbb vagy később érzed.
4/6 anonim válasza:
Szerintem sem kell aggódni, a 20. hétig normális.
Nekem is a második babám, és attól nem éreztem hamarabb. sőt!
6/6 anonim válasza:
na én ugyanígy voltam csak még tovább tartott. Első babát 16-17 hetesen éreztem másodikat 15-16 onanntól mindennap éreztem gyakran intenzíven..
most harmadik baba, 18 hétig semmi mozgás! Most már mozog, de 2 naponta kb. de semmi baja, minden oké vele, a lepényem is ugyanott van, nem értem, de elvileg minden oké!
19+3km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!