Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől fáj ennyire a keresztcso...

Mitől fáj ennyire a keresztcsontom?

Figyelt kérdés
Napközben elvagyok, de amint vízszintbe teszem magam egy kicsit,alig bírok felállni.Éjszaka ugyan ez a helyzet. Ráadásul csak jobb oldalt fáj. 2-3 hete szenvedek ettől. Van valakinek hasonló tapasztalata? Hogyan lehetne segíteni ezen? 13hkm
2011. márc. 20. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 19 hetes vagyok és dettó ugyan ez ez ellen sajnos nem lehet tenni semmit!!!!
2011. márc. 20. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltam

Csinálja a baba a helyet, formálódik át a tested, kezdesz "szélesedni".

Ez elfog múlni idővel , ki kell bírni sajnos.

2011. márc. 20. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt a fájdalmat az okozza, hogy a progeszteron lazítja a szeméremcsont ízületét. Szerencsésebb gazdasági helyzetű országokban ilyenkor fizikoterápiára küldik a kismamát, ott nem mondják azt, hogy ezt ki kell bírni...

Nekem is fájt a 15-18 hét között, orvosi tanácsra magnéziumot és kalciumot szedek rá, illetve angol nyelven rengeteget olvastam erről: állás közben ne csak az egyik lábadra nehezedj, páros lábbal szállj ki autóból, ágyból, ha fekszel és fordulsz, mindkét lábadat egyszerre mozdítsd, szóval a lényeg a szimmetria és az egyensúly. Ma is fáj, ha helytelenül fekszem/ülök. Ha pl keresztbe teszem a lábam ülés közben, egyből megfájdul.

Próbálj a fentiekre figyelni, hátha segít!

22 hetes km

2011. márc. 21. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!