Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15hetes vagyok és nagyon...

15hetes vagyok és nagyon fájdogál a hasam nem mensiszerű hanem nagyon húzódik, az nem baj ugye? Kérlek nyugtassatok meg mert nagyon aggódom!

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem már egyszer elmúlt 10 hetesen az állandó hasfájás! De 1 hete újra visszatért! Nekem is szinte minden nap fájdogál hol így hol úgy! Néha szúr néha a hasam alja! állítólag természetes! Én du.megyek dokihoz pont rákérdezek mindenképp! Mikorra vagy kiírva? 15+2 vagyok!
2009. febr. 23. 12:33
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia.Augusztus 24-re vagyok kiírva,te?Én csak 1hét múlva megyek dokihoz!Légyszi ha tudsz valamit írd meg kérlek!Amúgy nekem is így volt 10héten fájt és most megint!

Köszönöm a válaszod!Boldog Babavárást!

2009. febr. 23. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én aug.15.re ! Ok mindenképp írok:)! Nagyon sokan vagyunk hasfájósak egyébként! Nyugika:)!
2009. febr. 23. 12:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm!
2009. febr. 23. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is aug. 15.-re vagyok kiírva:DDD Nekem is szokott fájdogálni, de nem vészesen. Néha szúr, néha csak "fáj". Szerintem ezek a méhszalagok nyúlása miatt vannak, vagyis "szükségesek". Van aki jobban érzi, van aki kevésbé:)
2009. febr. 23. 17:22
 6/8 anonim válasza:
Sziasztok! Én is augusztus 15-re vagyok kiírva! Mostanában nekem is fáj a hasam alatt, hol erősebben, hol kicsit gyengébben. Azt mondják ilyenkor ez természetes, és a méh növekedése miatt van.
2009. febr. 23. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia ' 1.vagyok 15+2 ! Megkérdeztem a dokit nem baj ha fáj néha a has! Azért megnézte a méhszájam hogy zárt-e? De az szerencsére:)!
2009. febr. 23. 17:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Örülök hogy minden oké veletek!És köszönöm a válaszod!Remélem én is hasonlókat írhatok majd!
2009. febr. 23. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!