Ha ma vagyok 7+6 napos, akkor ugye a 7. hetet töltöttem be és holnap kezdődik a 8 hét? Tehát ha megkérdezik, akkor én 7 hetes terhes vagyok, igaz?
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 10:09
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is így tudom, de sajnos olyan sokan másként mondják.
2009. febr. 23. 10:12
3/10 anonim válasza:
Igen te 7 hetes vagyok és holnap kezdődik a 8.-dik.
Boldog Baba várást!
28 hetes kismami
4/10 anonim válasza:
ha 7+6 napos vagy, akkor most már a nyolcadik hétben vagy. holnaptól nyolchetes terhes vagy, de már a kilencedik hétben leszel.
üdv, 37 hetes
5/10 anonim válasza:
Szia! Pontosan úgy van ahogy az utolsó válaszoló írja:)!!!
6/10 anonim válasza:
Na 2-2 ellen, mostmár én sem értem:) Pedig idáig azt hittem értem, de most én összezavarodtam....:) Most akkor jól értelmezem hogy a kérdező most 7 hetes, de már a 8. hétben van?????
7/10 anonim válasza:
10:25ös hozzászólás írója vagyok.
ha én most vagyok 24 éves (márpedig annyi vagyok), és augusztusban töltöm a 25-öt, akkor most az oké, hogy 24 éves vagyok, de éppen a 25. (huszonötödik) életévemet töltöm.
üdv.
8/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Most jövök a körzeti nőgyogyótól és megkérdeztem, holnap kezdem a 8. hetet, holnap leszek 8+0 és holnaptól mondhatom, hogy betöltött 7 hetes terhes vagyok. Amúgy az egész doki egy nagy csalódás volt. Meg se nézett, csak írta a papírt. Mondani sem mondott túl sokat, ez van.
2009. febr. 23. 12:03
9/10 anonim válasza:
arra hétre mondható, h betöltött amit már "elhagytál". tehát elkezdted a következőt. Végig betöltött 7hetes, és kezded a 8-hetet.
sajnálom a dokit. Másik doki??
10/10 anonim válasza:
SZia! A 10:25 ös válaszolónak van igaza akkor is! A védőnőm is úgy mondta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!