Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam el egy nem várt...

Hogy mondjam el egy nem várt terhességet egy tőlem 12 évvel fiatalabb (18 éves) fiúnak? Csak szexpartnerek voltunk, nem jártunk. Én mindenképpen megtartom a babát!

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 08:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%

engem lepontoztatok mert nem mondanám el neki. mindenki azt irja joga meg igy ugy de gondoljatok bele nincs VÁLASZTÁSA mert a kérdező megtartja a gyereket. egy 18 éves fiu mennyire felnőtt? mert jár hozzád egy éve? akkor már gondolod tárt karokkal fogadja fogadni a hirt? és miért ne szakithatnál vele? mondhatnád neki hogy ne gyere többet.

nyugodtan nyomhatjátok a negativat akkor is ez a véleményem.

2009. febr. 23. 09:09
 12/19 anonim ***** válasza:
37%
azt hiszem én is a 09:09essel értek egyett.
2009. febr. 23. 09:12
 13/19 anonim ***** válasza:
33%
a 09.09-es vagyok. egy gondoloat erejéig még viasszatértem: Gondolom Te is tudod hogy srác részéről ez nem a nagy szerelem. miért nem adod meg neki az esélyt hogy rendesen tudja majd elvenni a leendő feleségét. fasza lesz neki 10 év mulva összeházasodni hogy van egy 10 éves gyereke. Te ebbe belegondoltál? neked hogy esne ha te lennél a lány? remélem nem vagy naiv hogy miért járogat hozzád. nem téged vesz feleségül. add meg neki az esélyt hogy kelljen a fiatal éveit azzal a tudattal leélnie hogy van egy nem kívánt gyereke. Akkor is ha nincs kötelezettsége a tudat..........
2009. febr. 23. 09:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, igaz, még csak 18, de kefélni volt esze nála 10 évvel idősebbel, és a következményt, ami hús és vér, nem tudja meg, akkor majd így pottyantgatja el másnak is a gyerekeket továbbra is...

A tetteinkért felelősséggel tartozunk, akár fáj ez a másiknak, akár nem. Főleg, hogy ezt 2 ember csinálta, nem egy, nagyon is közös téma, attól függetlenül, hogy a nő már döntött, és megtartja!

2009. febr. 23. 09:27
 15/19 anonim ***** válasza:
97%
Önzés lenne a részedről ha teljes mértékben csak te döntenél,ketten voltatok a dologban és ketten hoztátok össze a babát,ugyan annyi joga van neki is mint te neked.Lehet hogy te már 30vagy és ezért szeretnél gyereket de még az apa is szinte gyerek.Miért nem kerestél magadhoz való férfit aki igen is büszkén vállalná azt hogy apa lesz.Bár lehet hogy tévedek és a fiú is megszeretné hogy tartsátok igaz én erre kevés esélyt látok hiszen ő még most kezdi élni az életét.És most le lehet pontozni de én így látom a dolgokat mert nem biztos hogy annak a babának is jó lesz ha megszületik,csak gondoljunk bele mit fog ő érezni 10-en évesen hogy ilyen fial az apukája már ha tartsa vele a kapcsolatot ha nem akkor meg "apa miért nincs"és még sorolhatnám.Gondoljunk csak bele a jövőbe is nehéz döntés de mindkettőtök kell hozzá.
2009. febr. 23. 09:31
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
09.27 részben eggyett értek veled 18 és kefélni tud,oké!de 30 éves a hölgy és ő felkérte egy keringőre jobban mondva többre melyik tini mondana ellent a kinálkozó alkalomnak,eggyiksem,és még annyit csak egy 30éves nőnek is tudni kellene hogy védekezünk!ha nem akarunk gyereket(vagy titokban ezt akarta?)úgyse tudjuk meg.De ettől függetlenül az apának is tudni kell rólla!!!!
2009. febr. 23. 09:38
 17/19 anonim ***** válasza:
77%
Persze hogy mondd el neki! Joga van tudni!
2009. febr. 23. 10:50
 18/19 anonim ***** válasza:
66%
a dontes mindig a noé.a no donti el hogy megtartja e vagy sem.ha eldonti hogy megtartja, a ferfi fejre is allhat, akkoris marad.
2009. febr. 23. 11:39
 19/19 Nigra ***** válasza:
09:38-asnak igazat adok...védekezni tudni kéne. bár van aki még 30évesen se felnőtt....
2010. dec. 9. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!