Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is ennyire tönkremegy...

Másnak is ennyire tönkremegy a teste a terhesség elején?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy a bőröm szétszárad, a szám is eszméletlenül száraz, hiába kenem a legjobb szájápolókkal, a körmeimet tövig kellett vágnom, mert annyira töredeztek és a hajam is teljesen sprőd és élettelen. Kénytelen vagyok 2 naponta megmosni, mert különben egy merő szénaboglya. 10 és fél hetes vagyok jelenleg. Gondolom a baba szívja el a vitaminokat, de ennyire?

Azt hallottam terhesség alatt nagyon szép lesz a haj. Ez nincs mindenkinél így? Vagy egy idő után majd nálam is változik a helyzet?

2009. febr. 22. 22:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a terhesség alatt kivirultam. :) nagy loboncom volt és a körmeim 2 naponta más színben pompáztak mert öröm volt festeni annyir megerősödtek.

Szülés után viszont sok hajam kihullott és tövig kellett vágni a körmöm

Szedsz multivitamint?

2009. febr. 22. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szedjél vitaminokat. Nekem ilyen bajom nem volt, csak tele lettem striával, meg nagyon kinyúlt a bőröm. Viszont pozitív volt, hogy egyáltalán nem kellett borotválni magam 9 hónapig. Lett is egy nagyon hosszú hajú babám.
2009. febr. 22. 22:40
 3/8 anonim válasza:
100%

Nem vagyok orvos,de szerintem ez genetikailag változó a nőknél.Pl.van aki semmit se csinál a bőrével mégis szép marad,van aki meg kilószám keni a pocakjára a krémeket mégis

csíkos marad szülés után.

2009. febr. 22. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt kihullott a fél hajkészletem, majd miután megszültem sűrű loboncom lett:-DD Ez nagyon egyáni, de a vitamin talán segít...
2009. febr. 22. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én szedek vitamint, a hajam mégis jobban zsírosodik, mint előtte. Befestettük, de ledobta a festéket. Szóval eléggé megváltozott.

Nekem is vannak csíkjaim. Pocimon, combomon, mellemen. Hiába kenem, ez hajlam kérdése! Sajnos!

Amivel még nagyon nem vagyok megelégedve az az, hogy a mellem nőtt a terhesség elején, majd lejjebb ment. De a bőröm nem! Így hogy is mondjam....kicsit lógnak! Nem lett szebb, mint sok más kismaminak a terhesség alatt!

Az vigasztal, hogy bármennyire is "csúnyulok", a férjem így is nagyon szeret! :)

Ja, és imádom a nagy pocakomat! De főleg azt, aki benne van! Érte érdemes elcsúnyulni!

25 hetes kismama

2009. febr. 22. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem is nagyon zsírosodik a hajam,és szárad a bőröm! a körmöm ugyan olyan gyenge maradt,mint volt! de megéri!
2009. febr. 23. 06:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

HAt sajnos ez genetika szerintem is. A hajam olyan mintha csak ugy a fejemtre ragasztottak volna (mar amennyi maradt belole) a borom semmivel nem lett szebb...sot neha olyan pattik jonnek ki rajta, hogy csuda. A combom csikos, a cicim hiaba nott meg is ereszkedett es csikos lett, a mellbimbom hatalmas sotetbarna, es ifaszelep meretuek :) a ferjem igy is szeret hala istennek...imadja ha megfog valahol...ertsd barhol (ujjamtol a labujjamig) puha vagyok :) kis puhanak hiv.

Ja es olyan helyeken no rajtam szor, ahol eddig nem is. A kormeim a terhesseg alatt vegig gyonyoruek voltak, hetente kellett vagni (na nem tovig, csak rovidebbre) mert olyan gyorsan nott. Most igy a 41. hetre beadta a kulcsot, es letort...asszem neki is eleg volt.

Szoval fel a fejjel...es tudom hogy kozhelynek hangzik...de elvezd amig tudod a varandossagot...mert igy a vegen ez mar nem allapot

2009. febr. 23. 07:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos genetika... Próbálj vitaminokat szedni, segíthetnek. Én a Flavon Kids-et ajánlom, nagyon bevált, semmi mást nem szedtem, abban benne van minden a babának és neked is.
2009. febr. 23. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!