Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent az ha az NST...

Mit jelent az ha az NST eredményemen a görbén a vonal nem ér össze?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Melyik görbére gondolsz? A felső? Az a baba szíve... Nyugi, biztosan csak megszakadt az áramellátás, vagy kikapcsolták véletlen egy pillanatra a gépet, velem is volt ilyen.

Vagy többször nem ér össze?

(Szerintem csak a géppel lehetett valami, mert szerintem, ha a szívével van gond, akkor alul húz egy csíkot.)

Ja, meg ha gond lenne, a doki, aki megnézte tuti mondta volna!

Nyugodj meg! Holnap hétfő, ha nagyon aggódsz menj a dokihoz vissza, vagy a védőnődhöz, hogy minimum hallgassatok egy szívhangot.

2009. febr. 22. 20:47
 2/6 A kérdező kommentje:

A baba szívhangjára gondolok!

Néztem a gépet és nem kapcsolt ki, hanem felment 234-re utána lement 64-re! Miért?

2009. febr. 22. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A gép sokszor csinál kihagyásokat, ha a baba elmászik az érzékelő közeléből. Ne aggódj, ez teljesen normális, gondolj bele: akkor amikor nagyon vert a szive, épp mozgott, azaz nem feltétlen tudta érzékelni egy nagyon rövid ideig a gép. Számtalan ilyet fogsz még látni:) De hogy hogy nem magyarázta el a szülésznőd, vagy aki csinálta? Nekem szépen elmeséltek mindet, hogy mit miért látok a görbén.
2009. febr. 22. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

Azért az a két szám, amit írtál, egyike sem a legjobb, szerintem holnap menj a dokihoz!!

És egyáltalán nem értem, hogy neked ezt miért nem mondták alapból??? Azért az lenne a minimum, hogy elmondják, hogy mit látsz a görbén, és ha ilyen van, az miért van.

2009. febr. 22. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kedves előttem válaszoló... Tudomásom szerint normálisak ezek a számok is, nekem mindegyik papíromon voltak, a szülésznő szerint is így normális. Nem kell orvoshoz rohanni, ha egy "amatőr" anyuka (szerintem mindegyikünk az)nem ért valamit. Hisz aki az NST-t csinálja, az megnézi, nem csak letépi a papírt...
2009. febr. 22. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Elmozdult a baba vagy vastag a hasfalad vagy mindkettő. Ne aggódj, és legközelebb nyomd az érzékelőt a hasadra, így folyamatos lesz az eredmény.
2009. febr. 22. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!