Az baj, ha nem minden nap erzek szúrkálásokat? Kb 7 hetes vagyok! A melleim nagyon fájnak, pisilni járok sürűn! Más tünetem nincs! Valami baj lehet a babával?
Figyelt kérdés
2008. febr. 6. 11:05
1/4 anonim válasza:
Nem baj, minden ember más és más, nem vagyunk egyformák, néha hál' istennek :D
2/4 anonim válasza:
Csak meg szeretnem kerdezni,hogy voltal e mar orvosnal?Ha igen mikor?Mert en is 7 hetes leszek es nem latjak a babamat.Ma megyek megint remelem minden rendben lesz.A melleim nekem is duzzadtak de nem annyira mint az elejen.Pisilni gyakran jarok,es szinte minden nap faj a hasam alja mint mikor meg akarna jonni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ezek természetes velejárói a terhességnek, persze egy terhesség sem egyforma! Én is ugyanígy voltam, de az orvos megnyugtatott: változik a tested, nyúlnak a méh tartószalagjai, stb. Nekem még menzesz-féle görcseim is voltak néha. A gyakori pisilés a mai napig jellemző! Azért mindenképpp említsd majd meg ezeket az orvosodnak is, de ne aggódj!Boldog babavárást!
Egy 24 hetes kismama
4/4 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál,5 hetes pár napos voltam!Látta a babát mondta h minden rendben és most csak a 12 hetes ultr megyek elötte semmi meg vérvizs.küld 12 hetesen!
2008. febr. 6. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!