Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szóltok hozzá hogy minden...

Mit szóltok hozzá hogy minden 4. dik terhesség elhal?

Figyelt kérdés
Teljesen kibuktam hogy ennyire rossz lett a helyzet!!régen hallani nem lehetett ilyet most meg szinte minden barátnőmmel ismerősömmel előfordult!Ti mit szóltok ehhez?vajon miért lehet?
2011. márc. 18. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:

A mai fiatal generáció sokkal gyöngébb,mint az idősebbek. Kevesebbet mozognak,rosszabbul táplálkoznak,sok mesterséges ételt esznek, természetes ételek helyett a táplálkozástudósakra hallgatnak. Ami sok esetben csak arra jó,hogy ezek a tudósok megszedjék magukat.

De lehet,hogy a korai szex,és az állandó partnerváltogatás is ludas ebben. A lányok már akkor élnek nemi életet,amikor még a szervezetük fejlődésben van. Ez is gyöngítheti a szervezetüket.

2011. márc. 18. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerinetm regebben sem volta jobb az arany, csak akkor nem volt ennyire gyors es szeleskoru a tajekozodasi lehetoseg.
2011. márc. 18. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Az én családomban, ilyen egy esetben fordult elő. Nagymamámnak lett volna egy testvére, de meghalt mielőtt megszülethetett volna.

Szerintem is a mesterséges ételek, gyors ételek, hamburgerek, "veszek egy szendvicset és rohanok" típusú életmód nagyban hozzájárul. És hát persze nagyanyáink nem ittak kólákat, mesterségesen színezett, ízesített löttyöket, ők a kútból húzták a vizet még is egészségesek voltak. Dédapám mindennap 1 alkalommal mosott fogat, az ujjai és némi szódabikarbóna segítségével, 95 évig élt, és csak pár foga hiányzott.

De ugyanúgy hozzájárulhat a szmog és a környezet szennyező életmód. A stressz, az idegeskedés, a "rohanok munkába, lenyomok 8-10 órát és már csak bezuhanok az ágyba" életmód. Ez mind mind károsítja a saját és a leendő babánk egészségét is, hiába a rengeteg baba vitamin, vas, folsav és magnézium.

2011. márc. 18. 10:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg csak annyi az egész, hogy régebben is ennyi volt a vetélések aránya, csak mivel eleve később lett diagnosztizálva egy terhesség, ezért sok nő nem is tudott arról, hogy elvetélt.

nem akarlak elkeseriteni, de ha ebbe belevennénk azokat a terhességeket, amik még a nem várt menstruáció előtt megszakadnak,(vagy nem történik meg a beágyazódás) akkor közel minden 2.ról beszélhetnénk igy. csak persze ezt nem lehet olyan könnyen mérni

2011. márc. 18. 10:15
 5/9 anonim ***** válasza:

És a sport természetesen. Nagymamám mesélte, hogy a faluba nem járt be busz, vonat is csak naponta pár alkalommal volt. A közeli nagyvárosban dolgozott, és ha csak este felé (6-7 óra körül) végzett, akkor a külvárosba tartó buszra kellett felszállnia, majd onnan 4-5 km-ert haza sétálnia, néha nagyapám elment érte biciklivel, de ha nem akkor gyalog kellett haza jönnie.

De mind e mellett, ők dolgoztak a földeken is, azt ették, amit termesztettek. Tudták mi van benne/rajta. Nem voltak szennyezett import-export cikkek.

2011. márc. 18. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:
10.15-ös véleményét osztom.Anno,nem tudták ilyen hamar az emberek...Gondoljatok csak arra,hogy hány olyan kérdés van nem,mint nap,hogy x nap van még a menstruációig,de pozitív lett a tesztem,jujjdejó...Igen ám,csakhogy ez még kb kémiai terhesség...Én elhiszem és megértem, hogy ennyire várják a babát sokan, de szerintem nem jó,hogy ilyen kíváncsiak vagyunk, csak a saját lelkét teszi mindenki tönkre,ha esetleg mégis megjön...
2011. márc. 18. 10:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem régebben sem volt kevesebb vetélés. Ma már a menstruáció előtt kimutatható a terhesség, régebben a 8. hét előtt nemigen mondtak semmit.
2011. márc. 18. 10:36
 8/9 anonim ***** válasza:

A nőknek nem is volt sem idejük, sem energiájuk ennyit foglalkozni a ciklusukkal, peteérést figyelgetni, pláne, ha "butácskább" volt az illető. Ha megjött, megjött, ha nem, akkor esetleg sejtettek valamit, de orvoshoz csak akkor mentek, ha már a második vérzés is elmaradt. Addig meg vagy voltak és figyeltek az egyéb tünetekre, vagy nem.

Most már tényleg menzesz előtt is kimutatható a terhesség, hány olyan kérdés van többek között, hogy fáj a cicim, szurkál a petefészkem, köztes vérzés stb.... Régebben a kutya nem foglalkozott ezekkel.

Ovulációs teszt, mikroszkóp stb., nem is létezett.

Több terhességről tudunk, ezáltal több vetélésről is.

Persze, mindezek mellett egyetértek azok véleményével is, akik a mostani rohanó, egészségtelen életmódot is hibáztatják, mert abban is nagy igazság van.

2011. márc. 18. 10:52
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem meg régebben több volt a vetélés, csak ugye nem tudták és nem volt net. kevésbé fejlett volt az orvos tudomány, ha probléma volt nem volt ennyi féle gyógyszert, hogy megelőzzék a bajt, stb..
2011. márc. 19. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!