13 hetesen nem jelent gondot, ha néha alhasi görcseim vannak?
Figyelt kérdés
Nem mindig és nem azt mondom hogy vészesek, de néha meg ilyedek mert olvastam hogy akár kilöködés is lehet.Bár egyáltalán nem vérzek. Vagy csak tágul a méhem?2008. febr. 6. 09:19
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg tágul a méhed, de a biztos, ha a dokidtól is rákérdezel. Nem kell megijedni, sokaknak van hasonló mensiszerű fájdalmuk. Nyugodj meg! :)
2/2 anonim válasza:
Én Is azt tudom mondani,hogy valószínűleg a méhed az.Nekem külön mondta ennyi idősen a doki,hogy ne ijjedjek meg ha növekedik az alhasi görcs ,nyilalás stb...ez a szalagok és a méh növekedésétől-nyúlásától van.Ha nagyon zavaró azért kérdezd meg a dokidat.Ilyen ne legyen,de ha a baba elmegy akkor állítólag az embernek olyan fájdalmai vannak,hogy a falat kaparja és ha nem távozik-ürül ki a szervezetből akkor meg kell szülni úy tudom.De ne álljon ez az eshetőség fenn és ne is gondolkozz rajta.Gratula a picihez,egy 18hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!