Naptári számítás szerint 9 hetes terhes vagyok, ám a 12 hetes UH-ra a naptári számítás szerinti 14. hétre kaptam időpontot. Ez normális?
Figyelt kérdés
Úgy tudtam, hogy az utolsó menstruáció számít, tehát én ezen az UH-on 14 hetes leszek...2008. febr. 6. 08:56
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy betöltött 12 hetesnek kell lenni. Én is 13. hetesen mentem, tehát ez nem jelent semmit. Illetve a védőnő által számított és az ultrahangos vizsgálat alapján lehetnek eltérések.
2/3 anonim válasza:
Én is már betöltöttem a 13dik hetet mikor mentem és semmi bajnem volt,az eredményünk jó lett.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Igen elvileg ez igy jó! Az orvosok az utolsó menstruáció első napjától számítják a terhességet, viszont van egy beágyazódási időszak ami 10-14 nap és ezért 2 hetet le lehet vonni a terhességből.
Pl. Én most vagyok naptár szerint 18 hetes de a terhességem csak 16 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!