A férjem eddig minden vizsgálatkor bent volt velem, kivéve az első kettőt. Mikor nézik, hogy mennyire tágultam, akkor is bent lehet? Vagy ez hogy szokott történni?
Figyelt kérdés
2008. febr. 6. 06:21
1/3 anonim válasza:
Nekem minden vizságálaton bent volt, soha nem küldték ki, akármit is vizsgált az orvosom.
2/3 anonim válasza:
Hüvelyi vizsgálattal, kézzel vizsgálja a doki.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nálunk azt mondta a doki, hogy ami a kismamát nem zavarja, az őt sem. Ezek szerint nálatok is így van. Egyébként meg a legtöbb rendelőben el van takarva a szülőszék, amin vizsgálnak, szóval szerintem nyugodtan bent lehet, nem fogja látni, ahogy vizsgálnak.
A tágulást kézzel nézi meg hüvelyi úton, mint a legelső vizsgálatkor a terhességet. Csak ez sokkal kellemetlenebb.
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!