Kismamik! Küldünk egymásnak pozitív energiát, hogy minden rendben menjen a 9 hónap alatt és után?
Még januárban írtam ki egy kérdést a teherbe esés témában és rengetegen írtak, hogy remélik ők is mihamarabb terhesek lesznek, szerintem a sok pozitív energia és hozzászólás segített sokunknak, hogy biztattuk egymást.
Van hozzá kedvetek?
Problémamentes lesz a 9 hónapunk, minden rendben lesz a szüléssel és egészséges babákat fogunk a világra hozni. Mindenkinek sok sikert, erőt és kitartást kívánok! Minden rendben lesz! +++++++
Így igaz! Minden teljesen rendben lesz és minden drága kisbaba egészségesen, boldogan jön a világra. Minden kismamának problémamentes 9 hónapot, nagyon jó egészséget, sok boldogságot, erőt, kitartást kívánok!
Természetesen Neked is kedves kérdező!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
az elottem szolohoz csatlakozva en is nagyon sok egeszseget kivanok minden baba/ka/t varo maminak, elvezzetek ezt a 9 honapot.
8hetes KM
Sziasztok! Kívánom minden kismamának a problémamentes babavárást és jó egészséget a mamiknak és a babáknak. Boldog babavárást mindenkinek!!!
++++++++
Sziasztok!
Én járok jógára, és ott van egy varázs mondatunk:
A szülés várható dátuma......szellemileg, testileg, lelkileg egészséges kisbabát hozok a világra. Szülés a lehető legnagyobb rendben zajlik. Éljen a pozitív energia!!!
Boldog babavárást!
Jaj de szupi vagy kérdező!!!!Én is nagy pozitív energia fan vagyok!!!!És igen minden rendben lesz,mindenkinek nagyon szép egészséges okos babája lesz,könnyű szüléssel,csodálatos várandósággal!!!!Éljen a pozitív gondolkodásmód!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
7 hkm
Örülök, hogy ti is hisztek a pozitív energiában! Remélem még lesz sok-sok válaszoló, hogy ők is küldhessenek nekünk és mi is nekik! Minél többen vagyunk annál több pozitív gondolat lesz jelen és annál jobban feltöltődünk! :)
+++++++++++++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!