Lábzsibbadás ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Nemrégiben kezdett el zsibbadni a lábam,éjszaka és napközben is,változó éppen mikor.Hiába polcolom fel,csak zsibbad tovább,egyedül a járkálás segít rajta,de mégsem járhatok állandóan.Egyébként sem visszerem nincs,és nem is vizesedek.Valakinek valami jó tanács? :)2011. márc. 16. 17:43
1/4 mendy1025 válasza:
hány hetes terhes vagy?nincs esetleg vashiányod?nekem vasat írt fel a doki,állandóan begörcsölt a lábam éjszaka,és azért.
2/4 A kérdező kommentje:
Nincs vashiányom,és ez tulajdonképpen nem görcs,hanem egy enyhébb zsibbadás.
2011. márc. 17. 19:33
3/4 anonim válasza:
A lábzsibbadást kálcium hiány okozza. Én kálcium sandoz pezsgőtablettát ittam végig a terhességem alatt. Napi 1x
De ha nem akarsz semmit szedni ajánlom a lábtornát (feszítsd a lábfejed előre és hátra körözzél vele) napi többször és ha ülsz pockold fel a lábad.
4/4 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt terhesen, Magne b6 ot szedj, nekem akkor a doki ajánlotta és el is múlt tőle, mert az idegvégződésekre hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!