Kell 12 hetesen vérvétel?
Figyelt kérdés
Én 17hetes vagyok most de nekem nem volt csak uh-12hetesen,a nyaki redő mérés,senki nem mondott sem előtte sem utánna semmit,se az orvos se a védőnő sem a háziorvos,hogy kell ilyen.Többször is olvastam pedig róla ezen az oldalon...akkor most ,hogy is van ez?Vagy csak indokolt esetben kell??2008. febr. 5. 21:06
1/6 anonim válasza:
Nekem se mondták, én is ismerősöktől tudtam hogy kell.SZTEM A LEGTÖBB HELYEN KELL, DE HA NEKED ELŐBB MEGVOLT AKKOR NEM.iTT SIMA labor,luesre és vércsoportra vesznek legalábbis nálunk.A vércsoport fontos az összeférhetetlenség miatt, meg nekem is itt derült ki hogy kell vasat is szednem, szval sztem kérdezz utána,legfeljebb leveszik később.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem sem vettek vért 12 hetesen. Nekem az első vérvételem most volt,amikor az Afp-t is levették. Akkor csináltak egy vércsoport meghatározást,egy vérképet,meg még 2 valamit,de sajnos most az nem jut eszembe.:(
De egyébként én is olvastam már itt,hogy volt akit 8 hetesen küldtek vérvételre. Én a 3. babámat várom és egyikkel sem kellett mennem soha. Csak 16 hetesen előszőr. Most is a védőnő küldött.
3/6 A kérdező kommentje:
Én voltam 6hetesen először,mert addig a doki ide sem adta az igazolást a védőnőnek még vérvétellel nem igazolta a terhességet-akkor csinálták a vércsoport meghatározást is.Csak elbizonytalanodtam,hogy ennyivel többször kellett volna menjek,mert az áfp-m nekem is most volt,de ott csak egy fiolával vettek le.Na azért köszönöm a válaszotokat.
2008. febr. 6. 10:00
4/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem vettek vért 12. héten + tarkóredő mérés + kérésemre 4D-s uh. Azt hiszem vércsoportot néztek, meg valami betegséget (talán nemi). Én pont holnap megyek afp-re 15hét 4 napossan.
Szerintem ezeket késöbb is meglehet csinálni. Remélem tudtam segíteni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi,de nekema vércsoport meghatározást 6hetesen megcsinálták,lehet,hogy ezért nem kellett 12hetesen vérvételre mennem.De köszönöm a választ:)
2008. febr. 7. 13:03
6/6 anonim válasza:
Szia! Az utolsó válaszoló vagyok, eszembe jutott TORX vizsgálatnak hívják. (TBC-nem tom mi-Rubeola-és az utolsót sem tudom mi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!