Szúró mellkasi fájdalom a 7. hónapban?
Figyelt kérdés
Erős, görcsös mellkasi szorító, szúró fájdalom a terhesség 7. hónapjában mennyire normális? Volt már valakinek hasonló?2011. márc. 16. 13:59
1/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül jelent bajt, de mindenképpen, mihamarabb mutasd meg magad dokinak. A legjobb lenne, ha még ma csinálna egy ekg-t, és kizárná, hogy gond van.
2/4 anonim válasza:
Ez attól függ, pontosan hol érzed, de valószínűleg normális.
A baba már sok helyet foglal, és nyomja a szerveket, idegeket, bármit.
Egyik gyerekemnek a lába pl. beakadt a bordám fölé, majdnem megvesztem egy napig.
3/4 anonim válasza:
szia.akár én is feltehetem volna ezt a kérdést:).én is pont így vagyok igaz nem sűrűn érzem de mikor elő jön elég rossz és attól félek hogy valami gond van,a vérnyomásomat meg szoktam mérni ilyenkor de nem azzal van a gond,ma mondtam a védőnőnek és ő azt mondta hogy ilyenkor már előfordul mert a baba már sok mindent nyom de ha nem javul akkor irány a doki,én már egy ideje szerencsére nem érzem remélem nem is fogom,remélem te is jobban leszel!további szép babavárást!:) 25hkm
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat! Most volt harmadszor "ilyenem"...elég rossz érzés, meg is ijedtem, de én is annak tudom be, hogy már sokmindent nyom a baba. Legközlebb megemlítem a dokinak azért.
2011. márc. 16. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!