Gyomor+mellkasi fájdalom?
Figyelt kérdés
holnap vizsga, izgulok is, nem is kicsit, családban is, egyéb helyeken is gondok vannak, mindenhol kudarc ért.
A gyomrom meg úgy fáj, h csak na, néha a mellkasom is...Meg képtelen vagyok koncentrálni a könyvre is. Viszonylag elég alvás, és kávé után is fáradt vagyok.
Mitől lehet? Mit lehetne csinálni?
21/L
2011. jún. 7. 22:01
1/5 anonim válasza:
Stressz csak, nyugi. Mindenkinél van ilyen.
2/5 A kérdező kommentje:
de ennyire?
most is fáj az egész bal mellkasom...Nem normális hogy évente 2x, 1-1 hónapig ez van...
2011. jún. 7. 22:27
3/5 anonim válasza:
nekem is most tök ugyanez.. napközben a gyomrom fáj iszonyatosan, most meg középen a mellkasom. de nagyon. neked aztán elmúlt végül is? v lett valami komolyabb?
4/5 A kérdező kommentje:
Még nem volt időm dokihoz menni xd
De most nem fáj.
2012. jan. 10. 17:23
5/5 anonim válasza:
szia!
ilyen nyomó/feszítő érzés, mintha lenne ott valami?
nekem is két hete jelentkezett, azóta hol elmúlik, de pl ma megint visszajött, bár én már voltak orvosnál is meg minden
de zavar nagyon :(
jobbulást! :)
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!