Más kismama is "kipattogott" a terhesség korai időszakában?
Figyelt kérdés
Soha nem volt problémás a bőrőm,de a terhesség 5.-hetétől fokozatosan alakulnak ki az arcomon,dekoltázson,hátamon pici pattanások.Eléggé zavaró,már 15 hetes vagyok,és nem akarnak elmulni.Veletek is előfordult ilyesmi??2009. febr. 21. 20:11
1/11 anonim válasza:
Szia!
Egész terhességem alatt, második tini koromat éltem. Millió pattanásom volt. Sok mindnt nem tudtam ellene tenni. Megváltozott a hormonháztartásom. Ennyi. Kitartást!
egy 7,5 hós manó anyukája
2/11 anonim válasza:
Szia.Nekem mindig az arcomat dicsérték és irigyelték.Amint terhes lettem,millio pattanás öntött el.A terhesség közepefelé egy kicsit elmult,de most ujra kezdődik.35hetes km
3/11 anonim válasza:
Szia!
Nekem nem pici pattanásaim lettek, hanem ragyáim. A második trimeszterben kicsit enyhült, de igazán szülés után kb. két hónappal jött rendbe a bőröm.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,egy oicit megnyugodtam,hogy akkor biztos nem velem van a baj.Talán a hormonok..Köszi mégegyszer,és JÓ BABÁZÁST NEKTEK!
2009. febr. 21. 20:42
5/11 anonim válasza:
Hu demég mennyire pattis voltam!Borzasztóan!A pocakomra büszke voltam az arcomra egyáltalán nem!Havonta jártam kozmetikushoz nagyon sokat segített!Próbáld meg te is hátha használ!És ugy 35.hét környékén nagyon szépen letisztult az arcom 'szép'pofival mentem szülni!:DEnnak már 1éve!
Remélem tudtam segíteni!
Csodálatos terhességet és szép szülést kívánok!:D
6/11 anonim válasza:
Szia!én is ezekkel küszködtem,de nekem a védőnőm a hintőport ajánlotta.Bevált!Azóta sincs!A hátamat a párom kente be,a mellem alatt,közt,és a dekoltázst is rendszeresen hintőporoztam.Szuper!Az arcom pedig alkoholmentes tonik.Jó babavárást!
7/11 anonim válasza:
Nem teljesen a kérdéshez, de én úgy hallottam, aki kipattog, annak fia lesz. Nektek, akik írtatok, fiatok vagy lányotok lesz/lett ?
8/11 anonim válasza:
Én az ötödik hozzászóló vagyok,és nekem kislányom lesz,most vagyok 28 hetes.
9/11 anonim válasza:
Második hozzászoló vagyok.Kislányom lesz.
10/11 anonim válasza:
ötödik válaszoló vagyok nekem kisfiam született!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!